آخرین خبرمیزبانان رقابت‌های رنکینگ‌دار کشتی مشخص شدند
3بازدید

کانادا سفارتش در تهران را تعطیل کرد

وزارت امور خارجه کانادا در چارچوب همراهی با سیاستهای خصمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، امروز جمعه با صدور بیانیه ای که به امضای وزیر خارجه این کشور رسیده است از تعطیل کردن سفارت خود در تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی.بی.اس، "جان بیرد" وزیر امور خارجه کانادا در این بیانیه آورده است: کانادا سفارت خود در ایران را تعطیل کرده و اعلام می کند که دیپلماتهای ایرانی حاضر در این کشور را به رسمیت نمی شناسد و به همین دلیل دیپلماتهای ایرانی باید کانادا را ترک کنند.

در ادامه این بیانیه وزیر خارجه کانادا مدعی شده است : موضع کانادا درباره حکومت ایران مشخص است و ما ایران را به عنوان تهدیدی علیه صلح جهانی و امنیت بین الملل می شناسیم.

حمایت ایران از سوریه به عنوان یکی از اعضای مقاومت، ادامه برنامه هسته ای صلح آمیز  جمهوری اسلامی و موضع تهران در قبال رژیم صهیونیستی از دلایل کانادا برای قطع روابط دیپلماتیک با تهران اعلام شده است.

در این بیانیه همچنین آمده که دیپلماتهای ایرانی پنج روز فرصت دارند تا کشور کانادا را ترک کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمّد۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۲:۵۲

الحمدلله .خودش شرش را کم کرد .یک جاسوس فتنه گر کمتر .

محمد۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۲:۱۲

آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند چه برسد به این کشورهای ضعیف .

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۲:۰۶

برن به درک ، کارشون غیر دشمنی با ملت ایران هیچ چیز دیگه ای نیست

علی۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۱:۵۳

از یک نوکر حلقه بگوش چیزی جز این انتظار نمیرود.

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۱:۱۴

بنظر من هر کشوری که خود راسا نسبت به تعطیلی سفارت خود در تهران اقدام می کنند بصورت قطعی باید از بازگشایی سفارتشان تا حداقل بیست سال خودداری کرد ، دانشجویان ایرانی را از آن کشور خارج ، بازرگانی کشور را با آن کشور قطع و در هر مجمعی علیه منافع آن کشور موضع گرفت.

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۱:۰۱

خدا عاقبتمون به خير كنه همه دنيا به جونمون افتادن قال تعالى الذين اذا قال لهم الناس ان الناس قد جمعوا لكم فاخشوهم فزادهم إيمانا وقالوا حسبنا الله ونعم الوكيل

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۰:۵۱

به درک زودتر گم شید جیره خوار صهیونیستها

جواد۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۰:۴۶

خدا رو شکر. بذار گورشونو گم کنند.

هدی۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۰:۳۵

ما چه اقدامی علیه کانادا انجام دادیم؟ واقعا که؛ مسئولین این کشور فقط تقلید کورکورانه میکنند از آمریکا!

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۰:۳۱

بهتر شد. هموطنانمون کنارمون می مانند و از دستشون نمی دهیم. مهاجرت هوتوتو:)

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۰:۲۹

ان شاالله با مقاومت و صبری جمیل تمام این خاله زنک بازی ها را پشت سر خواهیم گذاشت

ياسر۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۰:۲۰

اين اقدام براي جلوگيري از ورود ايرانيان به اين سرزمين خدادادي است زيرا انگليس آنجا را متعلق به خود ميداند. پيشرفت ايرانيان در كانادا مطلوب انگليس نيست.
- پيشنهاد ميشود از استقلال كانادا از انگليس حمايت شود و در گام اول در اقدامي نمادين طراحي مجسمه آزادي براي هديه به حكومت پس از استقلال كانادا به مسابقه گذاشته شود.
- از دولت جديد كبك حمايت معنوي شود زيرا به دنبال استقلال از انگليس ميباشد.

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۰:۱۴

این بستنی یخی هم برای ما دم درآورده !!!

حاج شفاف۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۰:۱۲

ازقول ملت ما به دولت مردان کانادا بگوید ما گرگ باران دیده ایم .از این بازیها نترسیم.که آزموده را آزمودن خطاست.

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۰:۱۱

بهتر

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۷ ۲۰:۰۷

به درک!یادمه بچه که بودم با پسرخاله پسر دایی و ... هم سن و سال که جمع میشدیم وقتی بهم میگفتن باهات قهریم دق میکردم از غصه به بابام که شکایت میکردم میگفت این دفعه بهشون بگو به درک!بعد اون چه حالی میکردم!حالا شما هم به درک

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.