آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

زنی که روی صورتش ناخن می روید +عکس

زنی که روی صورتش ناخن می روید +عکس
شانینا ایزوم 28 ساله اهل ایالات متحده از 3 سال پیش تا کنون دچار نوعی واکنش آلرژیک شده که او را از انجام فعالیت های روزانه ناتوان کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، از مدتی پیش تا کنون به جای مو روی پوست بدنش ناخن رشد می کند و پزشکان هنوز در مورد چگونگی درمان این بیماری مرموز، چیزی نمی دانند و بعد از 3 سال تلاش و تحقیق فقط نشانه های بیماری را کنترل کرده اند.

شانینا در سال نخست دانشجویی اش، در سپتامبر 2009 برای درمان حملات آسمی به پزشک مراجعه و استروئید دریافت کرد، اما تنها چند ساعت پس از مصرف دارو دچار خارش شدیدی در سراسر بدنش شد.

بعد از آن برآمدگی های سیاهی روی پاهایش شکل گرفت و کم کم ناخن ها روی صورتش شروع به رشد کردند. تا چند وقت پیش شانینا حتی نمی توانست بنشیند و راه برود. اما حالا می تواند با عصا و گاهی اوقات بدون آن راه برود. او می گوید پزشکان انواع آزمایش ها را روی او انجام داده اند و نتیجه همه آنها منفی بود. هیچ فرد دیگری در جهان پیدا نشده که چنین بیماری ای داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۹ ۱۰:۲۶

الهی ما چقد حسابگرانه تسبیح میگوییم
و تو چقد بی حساب می‌بخشی

خدایا پناه بر تو
چقد ناشکریم

رسا۱۳۹۱/۰۶/۱۹ ۱۰:۲۴

خدایا ، سلامتی را برای تمامی بندگان حفظ بفرما، بیماری بیسار سخت می گذرد و جز امید به حق ، راهی وجود ندارد

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۹ ۱۰:۲۲

عجب بیماری هایی پیدا میشه .....

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۹ ۱۰:۱۱

خدایا کمکش کن

فريد۱۳۹۱/۰۶/۱۹ ۱۰:۱۱

خدا صحت بهش يده

صادق۱۳۹۱/۰۶/۱۹ ۱۰:۱۰

اينجاست كه انسان به حكمت خداوند متعال پي مي برد. اينكه هر چيزي در جاي خودش قرار دارد و اگر زماني يكي از نعمتها از مدار خودش خارج شود چقدر مي تواند باعث زحمت شود. خدايا بخاطر تمامي نعمتهايت كه از روي حكمت به ما عطا نمودي و ما غافل از آن هستيم و تفكر هم نمي كنيم ترا شكر مي كنيم.

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۹ ۱۰:۰۶

اللهم اشف کل مریض بحق محمد و آل محمد.
خداوندا به همه ی مریض ها نعمت سلامتی عنایت بفرما.
ما و خانواده هایمان را نیز سلامت بدار

مرواريد۱۳۹۱/۰۶/۱۹ ۰۹:۵۳

خدا شفاش بده انشالله

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۱۹ ۰۹:۵۲

خدا شفا بده انشاءالله

بهنام۱۳۹۱/۰۶/۱۹ ۱۰:۱۰

توکل به خدا اینشا ا..شفا بدهد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.