آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
1بازدید

نایب رئیس کمیسیون برنامه مجلس تاکید کرد:

افزایش قدرت تولید اعضاء نم با حذف دلار

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه حذف دلار از مبادلات تجاری بین کشورهای عضو جنبش غیر متعهدها را مثبت ارزیابی کرد و گفت: تشکیل بانک مشترک میان اعضای این جنبش می‌تواند سبب تأثیرگذاری بر اقتصاد آمریکا و اتحادیه اروپا شده و آنان را در صدد رقابت با این نهاد پولی مشترک قرار دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، غلامرضا تاج‌گردون  با اشاره به تشکیل بانک مشترک میان اعضای جنبش نم گفت: تشکیل نهادهای پولی و مالی مشترک می‌تواند سبب توسعه همه جانبه منطقه شده و طراز متعادل در منطقه را برقرار کند.

وی در ادامه افزود: با توجه به عضویت کشورهای نفتی در اجلاس نم و اثرگذاری این کشورها تشکیل بانک مشترک می‌تواند سبب تأثیرگذاری بر اقتصاد آمریکا و اتحادیه اروپا شده و آنان را در صدد رقابت با این نهاد پولی مشترک بیاندازد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه با مثبت و عملی خواندن حذف دلار از مبادلات تجاری بین کشورها، تصریح کرد: در حال حاضر ملت آمریکا قدرت مصرفی بیش از تولید ملی خودشان دارند و اگر دلار از مبادلات برخی کشورها حذف شود، اتفاقات بسیار مهمی رخ می‌دهد و استقلال و قدرت تولید بسیاری از کشورها بالا می‌رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.