آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
0بازدید

نرخ ارز را صرافی های دوبی تعیین کرده اند

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه کمیسیون اقتصادی مجلس از مدتها پیش در رابطه با افزایش نرخ ارز هشدارهای لازم را به مسئولان امر به ویژه بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی داده بود، از ورود مجلس به ماجرای نقش‌آفرینی دو صرافی بزرگ در دوبی در تعیین نرخ ارز آزاد در بازار ایران خبر داد.

ارسلان فتحی پور درخصوص اقدامات چند صرافی بزرگ در دوبی با همکاری افرادی در داخل کشور در متلاطم کردن بازار ارز، اظهارداشت: وقتی قدرت‌های بزرگ تصمیم به ایجاد اختلال در اقتصاد کشور گرفته اند، قطعا یکی از راههای آسان انجام این کار با کمک عناصر داخلی افزایش نرخ ارز در داخل کشور است.

به گزارش مهر، وی با بیان اینکه هدف اصلی آنها جمع آوری و خروج ارز از کشور است، گفت: براین اساس، بانک مرکزی علاوه بر برنامه ریزی بلندمدت برای مدیریت نرخ ارز در بازار باید نظارتش بر صرافی‌ها را قوی‌‍تر کند.

نماینده مردم کلیبر(استان آذربایجان شرقی) در مجلس همچنین از وزارت اطلاعات خواست که نسبت به این موضوع اهتمام بیشتری داشته باشد به طوری‌که شناسایی و رهگیری عوامل بحران ساز بازار ارز را در دستور کار خود قرار دهد.

وی با اعلام اینکه کمیسیون اقتصادی مجلس از مدتها پیش به وجود آمدن چنین بحرانی را در بازار ارز پیش بینی کرده بود و هشدارهای لازم را به مسئولان امر بویژه بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی داده بود، گفت: اگر مسئولان مربوطه به این هشدارها توجه کرده بودند، الان مشکلات کمتری در رابطه با نوسان قیمت ارز در بازار داشتیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد: مسئله نقش آفرینی دو صرافی در دبی با کمک عناصر داخلی در متلاطم کردن بازار ارز را در دستور کار کمیسیون مجلس قرار خواهیم داد و به طور جد این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.