آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

ماجراجویی نشریه فرانسوی با کاریکاتور موهن

درحالی که هنوز آتش خشم مسلمانان بخاطر پخش بخش هایی از فیلم معصومیت مسلمانان فرو ننشسته ، یک هفته نامه فرانسوی دست به ماجراجویی جدیدی زد.

به گزارش خبرآنلاین چارلی ابدو هفته نامه فرانسوی که سال قبل بخاطر چاپ کاریکاتور موهن از پیامبر اسلام با بمب آتش زا مورد حمله قرار گرفت، درشماره امروز خود دست به چاپ چند کاریکاتور جدید از پیامبر اسلام زده است .

این درحالی است که لورن فابیو وزیر امورخارجه فرانسه خواهان عدم انتشار آنها شده بود و ژان ماری ایرو نخست وزیر فرانسه هم در هشداری به مسئولان این هفته نامه خواهان خویشتن داری همه و عدم واکنشهای افراطی شده بود. پس از دستگیری نزدیک به 150 نفر در نزدیکی سفارت امریکا در پاریس در یکشنبه گذشته ، کمپین گسترده ای برای برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز در پاریس صورت گرفته بود و حالا با چاپ کاریکاتورهای جدید باید منتظر واکنش های تندتری از مسلمانان فرانسه بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۲۹ ۱۲:۰۱

میخوان حساسیت مسلمون ها رو کم کنن میخوان این قدر از این کارها بکنن که دیگه هرگونه تعرضی به اسلام، با بی تفاوتی مسلمونا مواجه بشه

ناشناس۱۳۹۱/۰۶/۲۹ ۱۱:۱۱

توهش مدرن یعنی همین به اسم آزادی بیان به مقدسات 1.5 ملیارد مسلمان توهین و فحاشی میکنن .

ساعتیان۱۳۹۱/۰۶/۲۹ ۱۱:۰۵

... و جهان پر از ظلم و جور می شود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.