آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

سید رمضان شجاعی کیاسری

شرع قطع اضافه کار از مدیران ارشد باشد

سید رمضان شجاعی کیاسری در خصوص کاهش پرداخت اضافه کار به کارمندان گفت: در حال حاضر چون منابع مالی دولت کاهش پیدا کرده است، دولت تصمیم فعلا پرداخت اضافه کار و مزایا به کارمندان را قطع کرده است تا بعد از بهبود وضعیت جبران نماید.

به گزارش ملیت، عضو کمیسیون شوراها گفت: هیچ فرقی بین کارمندان دولت وجود ندارد و همه یکسان هستند حال آنکه ممکن است یک کارمند در پست مدیریت باشد و یک کارمند آبدارچی .

وی افزود : این ظلم بزرگی است اگر دولت فقط اضافه کار و مزایای کارمندان ساده را قطع کند. دولت اگر تصمیم به کاهش پرداخت مزایا به کارمندان را دارد باید این کار را ابتدا از مدیران و مدیران ارشد خود شروع کند.

کیاسری گفت مجلس مسائل اقتصادی را از طریق کمیسیونها و فراکسیونها به جد پیگیری می‌کند و تا زمانیکه اوضاع به حالت اول خود باز گشت داده نشود از تمام توان خود استفاده خواهد کرد.

نماینده مردم ساری در خصوص مشارکت نمایندگان در طرح دولت برای کاهش مزایا و اضافه کار کارمندان گفت: نمایند گان نیز بخشی از آحاد مردم هستند و جز کارمندان دولت به حساب می‌آیند و در کلان قضیه کارمند محسوب می‌شوند و باید در این طرح مشارکت کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.