آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

نمی گذاریم تیم بدون مجیدی قهرمان شود!

هواداران تیم استقلال، از شرایط این تیم رضایت ندارند و خواستار تغییر وضعیت هستند و در این میان آنها از میان مهاجمانی که در تیم حضور دارند، و نامشان باری حضور در تیم مطرح است تنها خواستار فرهاد مجیدی هستند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، شرایط در تیم استقلال با وضعیت متفاوتی روبروست زیرا هواداران از امیر قلعه نوعی دلخور هستند که با حضور فرهاد مجیدی مخالفت کرده است و این موضوع عاملی است که هواداران تیم دراین مورد وارد عمل شدند و نامه ی را به باشگاه استقلال، ارسال کردند که مبنی بر اعتراض به شرایط موجود است.

استقلالی ها معتقدند که فرهاد مجیدی باید به تیم بازگردد و تیم همراه وی به مقام مناسبی در لیگ برسد.

گفتنی است، عده ای از هواداران تیم استقلال معتقدند که شرایط باید طور دیگری پیش برود زیرا حضور فرهاد مجیدی در این تیم خواست هواداران تیم استقلال است و آنها اعلام کردند که در صورتی خواستار رسیدن استقلال به مقام مناسب هستند که این تیم از حضور فرهاد مجیدی بهره ببرد و این بازیکن در استقلال حضور داشته باشد و تیم را همراهی کند.

شایان ذکر است، نامه هواداران تیم استقلال به مدیر عامل تیم رسیده است و فتح اله زاده اعلام کرده است که این حرف وحدیثها و مطرح شدن، خواسته برخی هواداران تنها عاملی است که استقلال وارد حاشیه شود و هواداران باید به عقیده و نظر امیر قلعه نوعی در تیم به عنوان نفر اول قادر فنی استقلال احترام بگذارند.

گفتنی است، هواداران تیم استقلال با برخورد و لحن نامه ی که ارسال کردند، مدیر عامل تیم را دچار مشکل کردند و وی نگران وضعیت شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

استقلالی۱۳۹۱/۰۷/۰۶ ۱۷:۱۴

با اینکه شخصا آقا فرهاد را خیلی دوست دارم ولی قرار نیست که هواداران به جای مربی تصمیم بگیرند.
البته امیدوارم با پادرمیانی بزرگان مجیدی هم به تیم برگردد.

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۰۶ ۱۰:۴۱

برو لنگی

محمد۱۳۹۱/۰۷/۰۶ ۰۰:۱۵

نويسنده متن پرسپوليسيه براي استقلاليا اول استقلال مهمه بعد نامها

امو۱۳۹۱/۰۷/۰۵ ۲۳:۴۱

آخه هواداری که بفکر موفقیت تیمه که نمیاد همچین کار رو بکنه.باید به سرمربی اعتماد کرد و بذاریم که کارشو بکنه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.