آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

هفت پایگاه نظامی ترکیه برای مخالفان اسد

منابع خبری از اختصاص 7 پایگاه نظامی برای آموزش نیروهای مخالف دولت بشار اسد در مناطق مرزی ترکیه خبر دادند.

به گزارش کردپرس یک افسر انگلیسی فاش ساخت: اپوزیسیون سوریه در پایگاه های نظامی ترکیه آموزش می بینند و سلاحهایی که مورد استفاده مخالفین بشاراسد قرار می گیر از نوع پیشرفته است و با کمک مالی عربستان و قطر خریداری شده است.

هفته نامه ی المنار فلسطین به نقل از این افسر آگاه انگلیسی اعلام کرد: افسران متخصص و بازنشسته ی اسرائیل، انگلیس و آمریکا در پایگاه های نظامی ترکیه که مشتمل بر هفت پایگاه است، در حال آموزش نظامی اپوزیسیون سوریه هستند.

پایگاه خبررسانی شفق نیوز در شمال عراق به نقل از منابع مطلع گزارش داد: در چند روز گذشته، هواپیماهای قطر تعدادی تجهبزات جنگی و موشک ضدتانک و سلاح پیشرفته را به هفت پایگاه نظامی مهم ترکیه انتقال داده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.