آخرین خبرتریتا پارسی: ایران در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا پیروز شد
1بازدید

تحقق 100 درصدی شهر الکترونیک در ایران

پدر علم فن آوری اطلاعات ایران از تحقق 100 درصدی شهر الکترونیک در ایران خبر داد و گفت: هم اکنون تمام شهرهای کشور مجهز به اینترنت شده‌اند.
 
به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا، علی اکبر جلالی بیان داشت: آموزش، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی مهمترین فعالیت پلیس فتا است به نحوی که پس از این آموزش ها کاربران به نوعی به خودکنترلی خواهند رسید و همین موضوع آمار جرایم را کاهش می‌دهد.
 
وی ادامه داد: اگر فضای سایبر امن نباشد هیچ فعالیتی امکان بروز پیدا نخواهد کرد و خوشبختانه پلیس در دو سال گذشته  توانسته امنیت را در این فضا حاکم کند.
 
جلالی اظهار داشت: متاسفانه امکانات و زیرساختهای ما از جمله سرعت اینترنت پایین است و همین موضوع باعث می‌شود تا برخی افراد تمایلی به استفاده از فضای سایبر نداشته باشند.
 
پدر فن آوری اطلاعات ایران عنوان داشت: همکاری جدیدی که با پلیس فتا صورت گرفته در حوزه الکترونیک کردن شهرهای ایران است که این پروژه به صورت 100 درصد انجام شده و در حال حاضر تمام شهرهای ایران دارای اینترنت هستند.
 
پدر علم فن آوری اطلاعات ایران عنوان داشت: اگر شبکه ملی اطلاعات راه اندازی شود به طوری که در تمام شهرهای الکترونیک گسترش یابد و پهنای باند با سرعت 30 مگابایت در ثانیه به کاربران ارائه شود؛ پلیس فتا به عنوان قطب امنیت فضای سایبر معرفی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.