آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
6بازدید
۲

خطرناکترین و سمی‌ترین بوستان جهان +تصاویر

بوستان «سموم النویک» یکی از بوستان‌های عمومی قلعه النویک در منطقه نورث مبرلند انگلستان است که دومین قلعه بزرگ این کشور نیز به شمار می‌آید و از این جهت بوستان النویک، بوستان سموم نامیده شد، چون حاوی خطرناکترین و سمی‌ترین گیاهان جهان است.

«سموم النویک» در انگلستان به جهت داشتن انواع و اقسام گیاهان سمی و خطرناک به خطرناک‌ترین و سمی‌ترین بوستان جهان معروف شده است.

به گزارش فارس، بوستان «سموم النویک» یکی از بوستان‌های عمومی قلعه النویک در منطقه نورث مبرلند انگلستان است که دومین قلعه بزرگ این کشور نیز به شمار می‌آید و از این جهت بوستان النویک، بوستان سموم نامیده شد، چون حاوی خطرناک‌ترین و سمی‌ترین گیاهان جهان است.

این بوستان حدود 100 نوع گیاه مخدر غیرقانونی و غیرمجاز از جمله گیاه معروف به «سم گردو» که برای استخراج نوعی سم مورد استفاده قرار می‌گیرد و گیاه کوکا که برای استخراج کوکائین به کار می‌رود و ده‌ها درخت سمی و کشنده دیگر را در برمی‌گیرد.

تاریخ احداث این بوستان به سال 1750 بازمی‌گردد و بازدیدکنندگان از این بوستان را همواره راهنمایان همراهی می‌کنند تا به آنها انواع درخت‌ها و گیاهان موجود را معرفی کنند و خواص آنها را توضیح دهند.

این درحالی است که بخش کنترل و مراقبت این بوستان همواره اوضاع بوستان را زیر نظر دارد و مراقبت می‌کند تا مبادا افرادی این گیاهان را سرقت کنند، بگونه‌ای که پیرامون برخی از آنها برای اطمینان خاطر بیشتر حصار کشیده شده است.

در سردرب این بوستان شعار «مواد مخدر نه» حک شده و تنها هدف از کاشت این گیاهان اطلاع رسانی به مردم و بالا بردن فرهنگ و آگاهی آنها درباره این گیاهان و نه آسیب رساندن به آنهاست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

بهروز۱۳۹۱/۰۸/۰۱ ۱۰:۱۵

اینجا برای معتادین عزیز تور تفریحی سیاحتی محسوب میشه......

saman۱۳۹۱/۰۸/۰۱ ۱۰:۰۳

چقدر جالب بود.چه چیزایی ادم میبینه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.