آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
0بازدید

بازدید رئیس‌جمهور از اوین، مسأله جدی نظام نیست

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تأکید کرد که مسأله‌ای همچون بازدید از زندان اوین را مساله جدی نظام نمی‌داند و معتقد است که مشکلات کشور مهم‌تر و جدی‌تر از بازدید از زندان اوین است.

به گزارش خانه ملت، مرتضی آقاتهرانی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه علنی امروز (چهارشنبه سوم آبان ماه) در پاسخ به این پرسش که آیا شما بازدید از زندان اوین را کاری درست می‌‌دانید؟، گفت: این مسأله را مسأله جدی نظام نمی‌دانم؛ معتقدم این چیزها مواردی نیست که بخواهیم مشغول آن شویم؛ مشکلات ما جدی‌تر و مهم‌تر است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: هر کسی که به شرایط کشور نگاه کند، متوجه می‌شود که مسأله مهم نظام چیست؛ اگر بخواهیم آنها را جدی نگیریم، مشکلات افزایش پیدا می‌کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره مهم‌ترین مشکلات کشور چیست، گفت: مسلم است که یکی از این مشکلات، مسائل اقتصادی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.