آخرین خبرهواپیمای قطری ۴ ساعته برگشت خورد
1بازدید

بارش پراکنده باران در شمال کشور

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش پراکنده باران طی امروز و فردا در مناطق شمالی کشور خبر داد.
 
عبدالرضا امیدوار شهری در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: بنا به تحلیل آخرین داده های هواشناسی عصر امروز به سبب عبور موج ضعیفی از تراز میانی جو، بارشهای پراکنده درسواحل شرقی خزر و ارتفاعات شرقی البرز دور از انتظارنیست.
 
به گفته وی، در سایر مناطق کشور جوی آرام خواهیم داشت که در شهرهای صنعتی با غبار صبحگاهی همراه خواهد بود.
 
امیدوار اظهار داشت: از بعدازظهر پنجشنبه  به سبب جریانات شمالی از روز دریای خزر وزش باد همراه با مواج بودن دریا در نیمه غربی دریای خزر و افزایش ابر همراه با بارش خفیف باران در سواحل غربی پیش بینی می شود.
 
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: به تدریج تا اواخر این روز در سواحل شرقی دریای خزر نیز بارش پراکنده رخ خواهد داد.
 
وی افزود: از بعد از ظهر فردا  بویژه در روز پنجشنبه خلیج فارس مواج همراه با وزش باد پیش بینی می شود و در روز جمعه از شدت آن کاسته می شود.
 
به گفته امیدوار، از روز شنبه با نزدیک شدن سامانه بارش از سمت شمال غرب به تدریج افزایش ابر و بارش باران و برف در مناطق شمال غرب و غرب و سپس جنوب غرب آغاز خواهد شد و در روز یکشنبه بر شدت بارش در غرب کشورافزوده می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.