آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
19بازدید

تصاویر: گرمابه سنتی صفا در شهر قزوین

گرمابه صفا از معدود حمام‌های عمومی فعال در سطح کشور است، این بنا که یکی از زیباترین آثار تاریخی دوره قاجاریه در شهر قزوین به شمار می‌رود سال 1259 در خیابان مولوی این شهر ساخته شد، دورانی که در هر محله یک حمام عمومی وجود داشت اما امروز این گرمابه آخرین نفس‌هایش را در کم رونقی می‌کشد. مالک گرمابه که شغل حمامی را از پدرانش به ارث برده، امروزه برای فعال نگاه داشتن آن با مشکل کمبود مشتری و همچنین مشکلات اقتصادی نظیر تامین هزینه آب و برق و گاز روبرو است.

تصاویر: گرمابه سنتی صفا در شهر قزوین
{$sepehr_album_963}


عکس: مهدی معتمد

1

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۰۷ ۰۹:۰۴

زیباست خیلی دوست داشتم

درزی۱۳۹۱/۰۸/۲۹ ۱۶:۵۵

چه زیبا. ولی حیف که به زودی به مجموعه آثار تاریخی که به دست توانمند متخصصان ایرانی منهدم و نابود شده اند ملحق میشود.

محمد۱۳۹۱/۰۸/۲۲ ۰۹:۲۴

قدیما همه یز بهتر از الان است. چرا واقعا دولت ما حمایت نمیکنه از رسوم گذشته حمایت نمیکنه مانند ترکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۱۰:۴۹

گشت ارشاد كجاست خدايي حجاب فقط براي خانمها نيست

حمید۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۰۹:۲۷

قدیما خیلی قشنگ بود ولی الان هر کسی بره توی این حمام حداقل خدای نکرده مریضی عفونی یا ویروسی میگیره.!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۰۹:۱۶

لطفا بروید از ترکیه یادبگیرید آنها با حمام های سنتی خود چه کارهای جذب گردشگری میکنند.

حمید۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۰۹:۰۹

خیلی خیلی جالب بود باور کنید خیلی خوشم آمد درستان درد نکند به گذشته برگشتم زمانی که پدرم خدا بیامرز من و برادرانم را میبرد حمام عمومی در محل کلی بازی و کیف میکردیم.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۰۹:۰۵

مامورین بهداشت کجا هستند؟!!!!

پری سا۱۳۹۴/۰۷/۱۴ ۲۰:۰۰

شما از اون افرادی اید که فقط درگیر حاشیه هستید

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۱۲:۰۳

کاملا غیر بهداشتی و الوده و......

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۰۸:۴۳

آخرش بود.. مرسي

کاربر1۱۳۹۱/۰۸/۲۱ ۰۸:۳۸

این ساختمان میبایستی تعمیر و باز سازی شود بنای ساختمان بسیار زیباست ولی در حال خراب شدن است به جای یکی از استخر های جدید این بنای تاریخی را حمایت کنند .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.