آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

3سال حبس برای ستاره باسابقه روماني

ستاره باسابقه روماني و عضو پيشين بارسلونا بخاطر نقش‌ داشتن در ماجراي تباني در فوتبال کشورش به 3 سال حبس مشروط محکوم شد.

 پس از چند ماه بررسي و دادرسي «گئورگي پوپسکو» روز گذشته توسط دادگاهي در شهر بخارست، به اين منظور محکوم و جريمه شد. اين چهره 45 ساله متهم است در ماجراي تباني، عدم پرداخت ماليات و پول‌شويي همراه با 8 نفر ديگر در فوتبال کشورش نقش داشته است.

به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاري ورزش آلمان، در همين ارتباط برخي منابع محلي نيز عنوان کردند پوپسکو همچنين متهم شد که در سال‌هاي 1995 تا 2005 به صورت غيررسمي به عنوان مدير برنامه بازيکنان فعاليت کرده و ارقام نقل و انتقالات بازيکنان را بصورت دقيق به اطلاع مقام‌هاي مسئول کشورش نرسانده است.

 در اين ماجرا کريستين بورچا، يکي از مديران باشگاه دينامو بخارست به 7 سال زندان محکوم شد. ضمن آنکه ميهاي استويا،‌ يکي از مقام‌هاي ارشد باشگاه استوا بخارست با محکوميت حبس 4 ساله مواجه شد.

پوپسکو در سال‌هاي 1984 تا 2003 براي تيم‌هاي کرايووا، استوا و ديناموبخارست کشورش در کنار آيندهوون هلند، ‌بارسلونا اسپانيا، لچه ايتاليا و هانوفر آلمان بازي کرد.

وي که سابقه 114 بازي براي کشورش را دارد،‌ در دوران حبس موظف به کار و آموزش اجباري است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.