آخرین خبرسناتور آمریکایی: سرمایه‌مان را به خاورمیانه نفرستید
3بازدید

واژگونی تانکر بنزین در بزرگراه آزادگان

سخنگوی سازمان آتش نشانانی تهران جزئیات حادثه واژگونی تانکر 30 هزار لیتری بنزین در بزرگراه آزادگان و مرگ راننده آن را تشریح کرد.

جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح این حادثه گفت: امروز ساعت 12:47 یک مورد واژگونی تریلر حامل بنزین در مسیر شمال به جنوب بزرگراه آزادگان زیر پل حکیم به سازمان آتش نشانی اطلاع داده شد. با توچه  به نشت بنزین از تانکر 30 هزار لیتری بلافاصله تعداد زیادی از آتش نشانان به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در نخستین بررسی‌ها مشخص شد تریلر به دلیل نامعلوم از مسیر اصلی منحرف و واژگون شده است. راننده و سرنشین آن نیز در داخل کابین محبوس شده بودند. آتش نشانان سریع به دو گروه تقسیم شده و گروه اول از نشت بنزین درمحل و خطر انفجار جلوگیری کردند.بر اثر واژگونی بنزین زیادی در محل پخش شده بود که هر لحظه احتمال وقوع انفجار می‌رفت به همین خاطر آتش نشانان با استفاده از هزار لیتر کف بنزین‌های جاری شده در سطح اتوبان و جوی آب را به محلی مطمئن منتقل کردند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی ادامه داد:‌ گروه دوم نیز راننده و کمک او را از داخل کابین خارج کرده که امدادگران اورژانس پس از معاینه آنها مرگ راننده را تایید کردند. کمک او نیز به بیمارستان منتقل شد.

ملکی خاطرنشان کرد: هنوز عملیات در محل ادامه دارد و آتش نشانان در حال برگرداندن تریلر واژگون شده به حالت عادی می‌باشند.  همچنین در این عملیات نفسگیر 80 آتش نشان از 7 ایستگاه همراه 5 تانکر کف و 3 جرثقیل درمحل حاضر شده بودند که با اقدام سریع آتش نشانان از وقوع یک فاجعه جلوگیری شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا۱۳۹۱/۰۸/۲۵ ۱۷:۳۶

یک نفر مرده وسط شهر این فاجعه نیست؟
ممکن بود بدتر بشه درست اما همین که یک هموطن بمیره بازم فاجعه هست.

حامد۱۳۹۱/۰۸/۲۵ ۱۶:۳۵

زنده و سربلند باشند این امدادگران و تمامی افراد دست اندر کار... کافی است فاجعه ی احتمالی را تصور کنیم تا به ارزش کار آنها پی ببریم

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۵ ۱۶:۲۰

کلا این محا حادثه خیزه. قبلا هم تانکر بنزین در این نقطه چپ کرده

ولایتی۱۳۹۱/۰۸/۲۵ ۱۶:۱۹

این همه بی احتیاطی تا کی؟ تانکرهای بنزین همیشه بدون چراغ خطر، بدون همراه و پلیس با ماشین های قدیمی و فرسوده روزانه در سطح شهر تردد می کنند و این در حالی است که خطر جان هزاران انسان را تهدید می کند و کسی هم پاسخگ نیست.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۵ ۱۶:۰۶

من به هيچ وجه در خصوص اين راننده مرحوم (روحش شاد) قضاوت نمی کنم. ولی بعضی از اين رانندهای محترم تانکرهای سوختی که مخصوصا داخل شهر تردد می کنند، خيلي بی توجه و خطر ناک رانندگی می کنند. کاش آموزش های ويژه در اين خصوص برایشان ارائه شود.

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۲۵ ۱۵:۴۳

بنزینش 400 تومنی بوده یا 700 !؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.