آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
2547بازدید

ابتکار متخصصان ایرانی برای حفاری دریایی

رئیس دستگاه حفاری 18 قدر شرکت ملی حفاری ایران گفت : با بکارگیری این دکل دو حلقه چاه روی سکوی دریایی رسالت در 90کیلومتری لاوان در عمیق ‌ترین نقطه خلیج فارس، تعمیر شد.

متخصصان حفاری ایران دراقدامی کم نظیر یک دکل حفاری خشکی را برای حفاری چاه های نفت و گاز در دریا بکار بردند .

به گزارش واحد مرکزی خبر، کارشناسان خارجی استفاده از دکل حفاری خشکی را در دریا محال می دانند چون فناوری حفاری در دریا با خشکی بسیار متفاوت است .

متخصصان شرکت ملی حفاری ایران برای ممکن کردن این امر محال ، سازه ای فلزی طراحی و با نصب آن بر روی دکل خشکی و تغییر کاربری ، این نوع دکل ها را مناسب استفاده در دریا کردند .

آنچه متخصصان توانمند ایران را به فکر تغییر کاربری دکل حفاری در خشکی انداخت ، محدود بودن شمار دکلهای حفاری دریایی در ایران به چهار دستگاه ، هزینه بر بودن جابجایی دکلهای دریایی ، متوقف شدن بهره برداری از چاههای نفت به سبب جابجایی این دکلها و تعداد زیاد دکلهای خشکی در کشور بود.

رئیس دستگاه حفاری 18 قدر شرکت ملی حفاری ایران گفت : با بکارگیری این دکل دو حلقه چاه روی سکوی دریایی رسالت در 90کیلومتری لاوان در عمیق ‌ترین نقطه خلیج فارس، تعمیر شد.

این سکو در دوران جنگ تحمیلی آسیب‌ کلی دیده بود و کارشناسان خارجی بهره‌برداری از این سکو را ناممکن می ‌دانستند .

دکلها در فرایند حفاری ،بهره برداری و تعمیر چاهها کاربرد دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.