آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

تلاش‌های خواهرانه برای دفاع از برادر

روزنامه آرمان نوشت:

خواهر بار دیگر به حمایت از برادر برخاست این بار نه در همایش انتخاباتی یا مواجهه با منتقدان برادر، بلکه این بار در جلسه رسمی شورای شهر بود که پروین احمدی‌نژاد در برابر انتقاد علیرضا دبیر، از دولت مبنی بر اینکه سهم شهرداری را نمی‌‌دهد، موضوعاتی را مطرح کرد که به گواه اعضای دیگر شورا در شأن این نهاد نبود. ماجرا از آنجا آغاز شد که روز دوشنبه ساعت9:20 مهدی چمران، عباس شیبانی، حسن بیادی، رسول خادم، حمزه شکیب، حبیب کاشانی، علیرضا دبیر، هادی ساعی، پروین احمدی‌نژاد، معصومه آباد، معصومه ابتکار، احمد مسجدجامعی و خسرو دانشجو یک به یک وارد اتاق شورا شدند و محمدعلی نجفی هم که به‌تازگی از بیمارستان مرخص شده است، تنها غایب این جلسه بود. در جلسه روز گذشته اعضای شورای شهر بنا داشتند 6موضوع را در دستور کار خود قرار دهند که باز هم به‌دلیل کمبود وقت تنها یک مورد (بررسی لایحه متمم بودجه سال 91 شهرداری تهران) در دستور کار اعضای شورا قرار گرفت. در ادامه بررسی لایحه اشاره شده مجادله و بگو و مگوهایی بین دو عضو شورای شهر (علیرضا دبیر و پروین احمدی‌نژاد) صورت گرفت که البته برخی دیگر از اعضای شورای شهر تهران نیز نسبت به این لایحه معترض بودند.

آغاز بحث میان دو نماینده شورای شهر

علیرضا دبیر ضمن بررسی لایحه اشاره شده خاطرنشان کرد: اگر ایران تحریم است تهران تحریم در تحریم است و دولت سهم شهرداری را نمی‌دهد که البته این موضوع به مذاق پروین احمدی‌نژاد خوش نیامد و گفت: آقای دبیر به صحرای کربلا می‌زنند! احمدی‌نژاد اضافه کرد: شما (دبیر) که اصلا تحریم نیستید و خوشبختانه این شرایط تحریم وضع برخی‌ها را خوب کرده است که در ادامه علیرضا دبیر اینگونه پاسخ پروین احمدی‌نژاد را داد: آنهایی که نمی‌توانند ببینند مشکل دارند و این چیزی است که خدا داده است. دبیر در پایان خطاب به احمدی‌نژاد گفت: کربلایی‌هاش صلوات.

پایان فعالیت سیاسی یا سلامی دوباره؟

پروین احمدی‌نژاد خواهری است که در برهه‌های مختلف به حمایت از رئیس‌جمهور برخاسته است. او زنی کم‌حرف و آرام در ساختمان شوراست که کمتر تمایل دارد با رسانه‌ها در تماس باشد. او در انتخابات88 در طبقه پایین ستاد انتخاباتی برادرش به سازماندهی بخش زنان حامی احمدی‌نژاد می‌پرداخت. به هر حال با تلاش او و سایر حامیان برادرش، محمود احمدی‌نژاد برای 4 سال دیگر بر کرسی ریاست‌جمهوری نشست اما خود پروین احمدی‌نژاد در سال 91 متوجه شد که اگر به شورای شهر راه یافته است، بنا به اعتبار رئیس جمهور بودن برادرش است چراکه با اعتماد به نفس در انتخابات مجلس نهم حضور یافت اما نتوانست فعالیت سیاسی دیگری را این‌بار در بهارستان ادامه دهد چون مردم گرمسار یعنی شهر زادگاهش اقبالی به او نشان ندادند. او چندی پیش هم در پاسخ به فاطمه هاشمی گفته بود: «افتخار می‌کنم باغی در لواسانات ندارم و در هیچ شرکت نفتی و هواپیمایی سهامدار نیستم و در هیچ کشوری حساب بانکی، خانه و ویلا ندارم.» او این جملات را در پاسخ به این اظهارات دختر هاشمی مبنی بر اینکه «بروید ببینید پروین احمدی‌نژاد که آهی در بساط نداشته، چگونه زندگی می‌کند» به زبان آورد. به هر حال بسیاری از کارشناسان سیاسی، پایان این دوره شورای شهر را پایانی بر فعالیت سیاسی پروین احمدی‌نژاد نمی‌توان تلقی کرد اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست و احتمال دارد با رای آوردن کاندیدای مورد حمایت برادرش در انتخابات92، او در دولت هم دارای سمتی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.