آخرین خبرچین میانجی مذاکرات ایران و آمریکا می شود؟/ از مذاکرات قطر تا ابتکار تازه پکن
0بازدید

نکونام با مجیدی و بازوبند مشکلی ندارد

سرمربی تیم استقلال در نشست خبری قبل از بازی این تیم مقابل آلومینیوم گفت: فردا بازی سختی مقابل آلومینیوم داریم.
   
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم استقلال در نشست خبری قبل از بازی این تیم مقابل آلومینیوم هرمزگان اظهار داشت: آلومینیوم یکی از تیم‌های خوب لیگ است و میثاقیان زحمات زیادی برای این تیم کشیده است  و وی هر جا بوده توانسته است منشا اثرگذاری باشد.

سرمربی تیم استقلال ادامه داد: میثاقیان موفق شده است پس از سال‌ها فوتبال هرمزگان را به لیگ برتر برساند و ما فردا بازی سختی برابر تیم داریم. اما استقلال هم هر روز در حال بهتر شدن است.

قلعه‌نویی ادامه داد:‌ مشکلات نیم فصل برطرف شده و توازن تیمی در استقلال شکل گرفته است. در پست‌هایی که احساس مشکل می‌شد، بازیکنان را در نیم فصل به تیم اضافه کردیم و نقاط ضعف را پوشش دادیم.

وی با ابراز امیدواری نسبت به انجام یک بازی خوب گفت: ساموئل را به علت مصدومیت و بیگ‌زاده و بائو را به علت محرومیت در این بازی در اختیار نداریم.

قلعه‌نویی در خصوص وضعیت نکونام نیز اظهار داشت: نیامدن نکونام به تمرینات به خاطر فرهاد مجیدی و بازوبند کاپیتانی نبوده است و مشکل وی یک مشکل خانوادگی است.

وی ادامه داد: طی نشست شب گذشته فتح‌الله‌زاده و نکونام مشکلات وی برطرف شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.