آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

وزارت بهداشت: مشکلات دارو را پیامک بزنید

وزارت بهداشت: مشکلات دارو را پیامک بزنید
شماره این سامانه 201490 است البته این سامانه فعلا فقط در تهران راه اندازی شده است چون شهرستانها هنوز اعلام آمادگی نکرده اند و اگر داروخانه ای در شهرستان اعلام آمادگی کند وزارت بهداشت توانایی انجام هماهنگی های لازم را دارد.

چند ماهی می شود که بازار دارو با مشکلات عدیده ای مواجه است وبسیاری از دارو ها یا یافت نمی شوند و یا بسیار بالاتر از قیمت واقعی به فروش می رسند

که از این جهت هم بیماران وهم خانواده های آنان دچار مشکل شده اند اما باید به کلیه افرادی که داروهایشان در بازار وجود ندارد بگوییم که به تازگی وتوسط وزارت بهداشت در بخش اطلاعات دارویی سیستمی راه اندازی شده است که با راه اندازی آن مشکل بسیاری از افرادی که به دنبال دارو هستند و در داروخانه ها سرگردانند حل می شود.

شماره این سامانه 201490 است البته این سامانه فعلا فقط در تهران راه اندازی شده است چون شهرستانها هنوز اعلام آمادگی نکرده اند و اگر داروخانه ای در شهرستان اعلام آمادگی کند وزارت بهداشت توانایی انجام هماهنگی های لازم را دارد بنابر این افرادی که به داروی خاصی نیاز دارند اما پیدا نمی کنند می توانند به صورت پیامک مشکلشان را با این سامانه در میان بگذارند تا توسط کارشناسان وزارت بهداشت رسیدگی شود و به آن ها اعلام شود که در کدام داروخانه می توانند داروی خود را تهیه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.