آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

تکذیب مصوبه‌ ممنوعیت واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰‌سی‌سی

مدیرکل ماشین‌سازی وزارت صنعت با بیان اینکه سازمان توسعه تجارت در مورد ممنوعیت واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰‌سی‌سی تصمیم‌گیر است، گفت: ما مصوبه‌ای در این مورد نداشته‌ایم.
 
کیومرث فروتنی در گفت‌وگو با فارس، در مورد بحث‌های مطرح شده مبنی بر تصمیم دفتر ماشین‌سازی و نیرو محرکه وزارت صنعت برای ممنوعیت واردات خودروهای با حجم موتور بالای 2500 سی‌سی، اظهار داشت: ما تصمیمی در این مورد اتخاذ نکرده‌ایم و این مسئله فقط در حد یک مکاتبه بین دفتر ماشین‌سازی و دفتر تنظیم مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت بوده است.

وی تصریح کرد: دفتر تنظیم مقررات از ما خواسته بود، تا در این مورد اطلاعاتی را ارائه کنیم که ما نیز این اطلاعات را به آنها دادیم، اما آنها در این مورد تصمیم‌گیر هستند.

فروتنی با بیان اینکه اطلاعی از تصویب ممنوعیت واردات خودروهای بالای 2500 سی‌سی ندارم، گفت: دفتر ماشین‌سازی وزارت صنعت می‌تواند در زمینه مشخص کردن نوع خودروهای وارداتی عمل کند و زمانی که واردکننده‌ای تقاضای خود را برای واردات خودرو ارائه می‌دهد، ما این خودرو را از نظر مطابقت با استانداردها و مقررات بررسی می‌کنیم و در نهایت آن را برای ثبت سفارش به دفتر صادرات و واردات معرفی می‌کنیم.

وی ادامه داد: پس از این مرحله، کار واردات به دفتر تنظیم مقررات مربوط می‌شود و ما نمی‌دانیم که آیا خودروی معرفی شده منجر به واردات می‌شود، یا خیر.

به گزارش فارس، برخی رسانه‌ها در حالی فهرست جدیدی از 28 خودروی وارداتی مجاز را منتشر کرده‌اند که در آن نام بسیاری از خودروهای وارداتی پرفروش در کشور با حجم کمتر از 2500 سی‌سی مشاهده نمی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.