آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

قانون بانکداری اسلامی نیازمند اصلاح است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفت: با توجه به وجود برخی مشکلات در نظام بانکی کشور، باید راه حلی برای اصلاح قانون بانکداری اسلامی ارایه شود.

ناصر عاشوری به ایرنا،گفت:یکی از این مشکلات، قراردادهایی است که بانک ها در مشارکت ها دارند، زیرا این مشارکت ها واقعی نیستند.

عاشوری افزود: اگر بانک به عنوان یک طرف شریک در بخشی سرمایه گذاری می کند، باید در سود و زیان آن سهیم باشد ولی متاسفانه امروز بانک های ما یکجانبه قرارداد می بندند و فقط در سودها شریک هستند که این سود هم به صورت تصاعدی و ˈسود روی سودˈ است.
وی با بیان این که این قراردادهای یکجانبه غلط است، افزود: در چنین روندی کل سرمایه گذاری بانک به سمت این مشارکت ها می رود و از تولید غافل می ماند.
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی، افزود: امروز بانک ها به جای این که به دنبال تولید بروند و سود کسب کنند، بیشتر به دنبال قراردادهای مشارکتی هستند تا وثیقه و ملک هایی را از شرکا بگیرند.
عاشوری بااشاره به این که این سیاست بانک ها بسیار غلط است، ادامه داد: بانک ها باید به دنبال سرمایه گذاری در بخش های صنعت و تولید باشند و از چنین قرار دادهای یکجانبه دست بردارند.
وی با بیان این که برای اصلاح قانون بانکداری اسلامی تاکنون طرح هایی به مجلس ارائه شده ولی نتوانسته راه حل مناسبی باشد، گفت: باید در این راستا طرحی به مجلس ارائه شود که یا بانک ها در قراردادهای مشارکتی حضور نداشته باشند یا مشارکت واقعی در سود و زیان داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.