آخرین خبردلداری عجیب کنفدراسیون فوتبال آسیا به عربستان
5بازدید

تکذیب توقیف قایق تندروی ایرانی در بحرین

وزارت کشور بحرین ادعای یک روزنامه این کشور در خصوص توقیف یک قایق تندرو ایرانی حامل سلاح به بحرین را تکذیب کرد.
 
به گزارش فارس به نقل از العهد، وزارت کشور بحرین دیروز ادعاهای روزنامه البلاد این کشور در مورد توقیف یک قایق تندرو ایرانی که سلاح به بحرین حمل می‌کرد را تکذیب و تاکید کرد که این اخبار کاملا بی اساس است.

مدیر کل اداره تحقیقات و دلایل جنایی در این باره اظهار داشت: بعد از تماس با مقامات قطری صحت اخبار برخی رسانه‌ها در مورد اقدام دولت قطر در توقیف یک کشتی حامل سلاح به بحرین از سوی این مقامات تکذیب شد که باید در مورد عدم  صحت این اخبار اطلاع رسانی شود.

روزنامه بحرینی البلاد که علی بن خلیفه آل خلیفه فرزند نخست وزیر این کشور مالکیت آن را در اختیار دارد، پیش از این در خبری مدعی شده بود که گارد دریایی قطر موفق شده یک قایق تندروی ایرانی که محموله سلاح به بحرین حمل می‌کرد را توقیف کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.