آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
2781بازدید

تعیین تکلیف دو شغله‏ها تا هفته آینده

وی با بیان این که اصلاح چند تبصره از این قانون را به مجلس پیشنهاد دادیم، گفت: پس از ديركرد مجلس در بررسی این پیشنهاد، قصد اجرای قانون را داشتیم، اما شنیدیم فردا با یکی از نواب رئیس مجلس جلسه‌ای برگزار می‌شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تأکید بر اصلاح قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل، گفت: تا هفته آینده تکلیف دو شغله‌ها مشخص می‌شود.

مصطفی پورمحمدی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: به دنبال منقضی شدن مهلت یک ماهه سازمان تربیت بدنی، از طرف دولت و مجلس برای اصلاح این قانون اقدامی صورت نگرفت.

وی با بیان این که اصلاح چند تبصره از این قانون را به مجلس پیشنهاد دادیم، گفت: پس از ديركرد مجلس در بررسی این پیشنهاد، قصد اجرای قانون را داشتیم، اما شنیدیم فردا با یکی از نواب رئیس مجلس جلسه ای برگزار می‌شود.

پورمحمدی افزود: در این نشست مسئولان سازمان تربیت بدنی،‌ سازمان بازرسی کل کشور و شماري از نمایندگان مجلس حضور خواهند داشت و پیشنهادهای اصلاح قانون را در آن خواهیم داد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور اصلاح قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل را ضروری خواند و گفت: اگر در جلسه فردا درباره اصلاحات لازم در قانون به تصمیم مشترک رسیدیم، تا هفته آینده برای اعلام تصمیم مجلس صبر خواهیم کرد، وگرنه قانون را اجرا می‌کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.