آخرین خبرتهران بارانی می‌شود
1بازدید

کاهش 24 درصدی زورگیری در کشور

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی نیروی انتظامی با بیان این که تنها دو درصد از پرونده‌های سرقت به عنف است گفت: پس از تصمیم قاطع دستگاه قضائی مبنی بر برخورد هرچه بیشتر با سارقان زورگیر، شاهد کاهش 24 درصدی وقوعات این جرم در کشور هستیم.

سرهنگ خالقی‌فرد در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در پلیس آگاهی مسائلی همچون سرقت، قتل، جرایم‌اقتصادی، قاچاق کالا و... مورد بررسی قرار می‌گیرد گفت: در معاونت مبارزه با سرقت این پلیس نیز مسائلی همچون سرقت وسایل نقلیه، اماکن و سرقت‌های خاص همچون زورگیری و... مورد بررسی قرار می‌گیرد.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا در مورد وضعیت وقوع سرقت‌های به عنف همچون زورگیری و... عنوان کرد:‌ تنها دو درصد از سرقت‌ها به عنف است.

وی با بیان اینکه ازمجموع سرقت‌ها بالغ بر 97 درصد از نوع عادی بوده، درمورد وضعیت وقوعات جرایم و سرقت‌های به عنف گفت: برخورد قاطع و به موقع قوه‌قضائیه با سارقان به عنف که پس از حادثه زورگیری‌ها راکب موتورسوار رخ داد، موجب موجی از احساس ناامنی در میان سارقان و زوگیران شد.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی نیروی انتظامی با بیان اینکه پس از تصمیم قاطع دستگاه قضا در مورد سرنوشت زورگیران شاهد کاهش 30 درصدی وقوعات سرقت به عنف تنها در تهران بوده‌ایم گفت: این در حالی است که میزان وقوعات سرقت به عنف و زورگیری در کل کشور24 درصد در این مدت کاهش یافته است.

خالقی‌فرد اقدام قاطع دستگاه قضایی را عامل مهمی در کاهش وقوع زورگیری عنوان‌کرد و گفت:‌ با ادامه این روند شاهد کاهش هرچه بیشتر زورگیری در کشور خواهیم بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.