آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
0بازدید

آقاتهرانی: هنوز به نتیجه قطعی نرسیده ایم

دبیرکل جبهه پایداری در پاسخ به سؤالی درباره کاندیداتوری جلیلی، فتاح و لنکرانی برای پایداری گفت که این جبهه نامزد نهایی خود را انتخاب نکرده است.
 
حجت‌الاسلام‌ مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران و دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با بیان اینکه هیچ‌کدام از نامزدهای جبهه پایداری قطعی نشده‌اند، گفت: جبهه پایداری تلاش دارد تا با دقت کامل شرایط را رصد و نامزد مدنظر خود را معرفی کند.

وی افزود: ما نمی‌خواهیم زودتر از موعد مقرر  و بدون حساب و کتاب نامزد خود را معرفی کنیم تا خدای‌ناکرده دچار اشتباه شویم؛ می‌خواهیم مطمئن شویم و سپس نامزد مدنظر خود را به مردم معرفی کنیم.

آقاتهرانی در پاسخ به این سؤال که آیا جلیلی، لنکرانی و فتاح کاندیداتوری را پذیرفته‌اند، تصریح کرد: فعلا جبهه پایداری هیچ نامزدی را به طور قطعی برای کاندیداتوری انتخابات نکرده است؛ در حال بررسی شرایط هستیم و انشاالله در موعد مقرر نظر خود را اعلام خواهیم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.