آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

پاکستان در خاموشی سراسری فرو رفت

پاکستان به دلیل از کار افتادن نیروگاه اصلی این کشور که باعث تعطیلی ایستگاههای برق سراسر این کشور شد، بیش از دو ساعت در خاموشی سراسری فرو رفت.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، اگرچه قطع برق در پاکستان به دلیل سرمایه‌گذاری ناکافی در زیرساخت‌ها امری عادی است، اما خاموشی سراسری در این کشور امری نادر است.

رای سکندر، یک مقام وزارت آب و برق پاکستان گفت: خاموشی اواخر یکشنبه زمانی رخ داد که نیروگاه هابکو در استان بلوچستان در جنوب غربی این کشور که روزانه 1200 مگاوات برق تولید می کند دچار مشکل فنی شد.

سکندر تاکید کرد: یک مشکل فنی در یکی از نیروگاههای ما رخ داد و مشکل در شبکه انتقال برق نبوده است. وی افزود: معمولا در صورت قطعی برق در پاکستان، جریان پس از دو ساعت وصل می‌شود.

یک مقام دیگر این وزارت گفت: تحقیقات درباره علت نقص فنی در نیروگاه هابکوانجام خواهد شد. وی افزود: هنوز برای پیش بینی درباره ماهیت نقص فنی در نیروگاه زود است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.