آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
0بازدید

واکنش شجاعی به گلزنیش در اوساسونا

هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونا بعد از به ثمر رساندن گل در بازی دوشنبه شب در لیگ اسپانیا گفت: من خوشحال‌ترین آدم روی زمین هستم و می‌خواهم دوستان و خانواده‌ام را در این خوشحالی شریک کنم.

 مهر - مسعود شجاعی درباره پیروزی اوساسونا مقابل لوانته در چارچوب مسابقات هفته بیست و پنجم لالیگای اسپانیا و گلزنی‌اش در این مسابقه، اظهار داشت: بعد از پایان مسابقه، بازی و گلم را در تلویزیون دیدم و احساس بهتری دارم. من حرکت در عرض و شوت به سمت دروازه را قبلا تمرین کرده بودم و این حرکت را دوست دارم.

وی ادامه داد: من این هفته شادترین آدم دنیا هستم و می‎‌خواهم دوستان و خانواده‌ام را در این خوشحالی سهیم کنم. از تمام هم تیمی‌ها، هواداران و کادر فنی که به من اعتماد کردند ممنونم.

هافبک ایرانی تیم اوساسونا یادآور شد: این تازه گام اول است. اعتماد به نفس من بعد از زدن این گل بیشتر شده است و امیدوارم در بازی‌های بعد فرصت بیشتری به من داده شود.

شجاعی که با سایت باشگاه اوساسونا صحبت کرده است، در خصوص بازی بعدی تیمش برابر آتلتیکو بیلبائو، تاکید کرد: این بازی برای ما به نوعی دربی است. احساس می‌کنم می‌توانیم در این بازی پیروز شویم. ما باید روحیه بردن را حفظ کنیم.

وی در پایان درباره احتمال تمدید قراردادش در اوساسونا برای فصل بعد هم گفت: می‌خواهم در اوساسونا بمانم و برای همین خوب کار می‌کنم تا قراردادم تمدید شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.