آخرین خبرآتش‌سوزی ۲ نفتکش و یک ید‌ک‌کش متخلف در تنگهٔ هرمز
0بازدید
۰

پیش فروش سکه راهکاری برای مهار تورم نیست

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در واکنش به دور جدید پیش فروش سکه توسط بانک مرکزی گفت: هرچند پیش فروش سکه امری مثبت تلقی می‌شود اما به نظر نمی‌رسد این طرح بتواند تاثیر بسیاری در کاهش نقدینگی داشته باشد، چراکه در حال حاضر نیز با آغاز پیش فروش سکه شاهد افزایش نرخ سکه هستیم، لذا این روش را نمی‌توان راهکاری مناسب برای کاهش تورم و نقدینگی دانست.

عبدالکریم رجبی، با اشاره به دور جدید پیش فروش سکه گفت: در شرایط کنونی به دلیل نقدینگی و افزایش تورم در کشور پیش فروش سکه می‌تواند تنها یکی از راه کارهای مفید برای مهار نقدینگی باشد.

نماینده مردم مینودشت، ترکمن و بندرگز در مجلس شورای اسلامی، افزود: هرچند پیش فروش سکه امری مثبت تلقی می‌شود اما به نظر نمی‌رسد این طرح بتواند تاثیر بسیاری در کاهش نقدینگی داشته باشد، چراکه در حال حاضر نیز با آغاز پیش فروش سکه علاوه بر اینکه تاثیری در قیمت‌ها بوجود نیامده بلکه شاهد افزایش نرخ سکه هستیم، لذا این روش را نمی‌توان راه کاری مناسب برای کاهش تورم و نقدینگی دانست.

وی با بیان اینکه سرمایه‌های کشور را باید به سمت تولید سوق داد، تصریح کرد: بهتر است به جای اقداماتی نظیر پیش فروش سکه و سرازیر کردن نقدینگی در جامعه، سرمایه‌های کشور را به سمت تولید سوق داد تا شاهد شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد کشور باشیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به این امر که رسیدن به اقتصاد مقاومتی در راستای حمایت از تولید و سرازیر کردن نقدینگی در این امر صورت خواهد گرفت، خاطر نشان کرد: رسیدن به خودکفایی و عدم وابستگی به درآمدهای نفتی با حمایت از تولیدات داخلی و سرازیر کردن سرمایه‌ها و نقدینگی جامعه به این سمت انجام خواهد شد، چراکه اقتصاد مقاومتی در راستای حمایت همه جانبه از تولیدات داخلی انجام خواهد شد.

در این مورد بسیاری از کارشناسان اقتصادی معتقد هستند که اساساً پیش‌فروش سکه کار صحیحی نبوده و باید با تدابیر مختلف سعی شود نقدینگی مردم و بانک‌ها به سمت فعالیت‌های مولد و تولیدی حرکت کند، که این کار تا به حال انجام نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.