آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
1بازدید

حمایت 100 کشور از برنامه هسته‌یی ایران

نماینده کشورمان در آژانس انرژی اتمی گفت: بیش از 100 کشور عضو جنبش غیرمتعهدها بار دیگر از برنامه هسته‌یی کشورمان حمایت کردند.

به گزارش تابناک علی اصغر سلطانیه در گفت‌وگویی با اعلام این خبر گفت: در نشست سفیران جنبش غیرمتعهدها در وین موضوعاتی از جمله بیانیه مربوط به حمایت جنبش غیرمتعهدها از فعالیت‌های هسته‌یی کشورمان، مطرح و تصویب شد.

وی با اشاره به این‌که «یک گروه کاری در مدت یک هفته بر روی متن این بیانیه کار کرده است» افزود: این بیانیه بار دیگر برای حمایت از جمهوری اسلامی ایران تصویب شد و من از طرف جنبش غیرمتعهدها هفته آینده آن را در شورای حکام قرائت خواهم کرد.

وی گفت: این یک پیام بسیار مثبت است از این‌که بیش از 100 کشور جهان در آژانس بین المللی انرژی اتمی از اصول مربوط به استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌یی مطابق معاهده ان.پی.تی و اساسنامه آژانس و از فعالیت های صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران حمایت می‌کنند که ما قدردان این حمایت‌های بی‌دریغ در 10 سال گذشته هستیم.

نماینده کشورمان در آژانس انرژی اتمی که با واحد مرکزی خبر در وین گفت‌وگو کرده است، افزود: موضوعات دیگری هم از جمله دیدار تروئیکای عدم تعهد( سفیران جمهوری اسلامی ایران, ونزوئلا و مصر) با رییس شورای حکام و نیز موضوع انتخاب مجدد مدیرکل در این نشست مطرح شد.

وی با اشاره به این‌که «نشست بعدی شورای حکام یک جلسه معمولی خواهد بود» افزود: موضوعات مختلف مانند برنامه و بودجه، ایمنی و امنیت هسته‌یی در این نشست مطرح می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.