رشد۱۰درصدی واردات از چین
بر اساس اعلام گمرک ایران در سال جاری 59 درصد ارزش کل واردات کشور از 5 کشور امارات، چین، کره، ترکیه و سوئیس انجام شده و این مدت ارزش واردات از کشور امارات 5/45 درصدکاهش و از کشور چین 10 درصد رشد نشان میدهد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی گمرک جمهوری اسلامی ایران، در 11 ماهه سال جاری بیش از 59 درصد ارزش کل واردات کشور از 5 کشور امارات، چین، کره، ترکیه و سوئیس انجام شده است.
براساس این گزارش در 11 ماهه سال جاری 9 میلیارد و 754 میلیون دلار از کشور امارات، 7میلیارد و 161میلیون دلار از چین، 4میلیارد و 456میلیون دلار از جمهوری کره، 4میلیارد و 189میلیون دلار ازترکیه و 3میلیارد و 46میلیون دلار از سوئیس وارد کشور شده است.
در این مدت ارزش واردات از کشور امارات متحده عربی 5/45 درصد کاهش و از کشورهای چین، جمهوری کره، ترکیه و سوئیس به ترتیب 10، 5، 39 و 31 درصد رشد داشته است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.