آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

استانبول میزبان نشست مخالفان سوری

به دنبال لغو نشست اخیر مخالفان سوریه،‌ بار دیگر ائتلاف مخالفان نشستی را در استانبول به منظور انتخاب "نخست‌وزیر دولت انتقالی" برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه الجزایری النهار الجدید، ائتلاف مخالفان سوریه ظرف چند روز آینده نشستی را در استانبول برگزار خواهد کرد.

بنا به نوشته این روزنامه، نشست مذکور که برای دوم بار تاکنون به تاخیر افتاده با هدف انتخاب نخست‌وزیر دولت انتقالی که وظیفه آن اداره امور مناطق تحت کنترل مخالفان است، برگزار می‌شود.

این در حالی است که پیشتر نشست مخالفان سوریه که قرار بود در استانبول ترکیه برگزار شود به تاخیر افتاد.

سمیر نشار، یکی از اعضای ائتلاف مخالفان نیز عنوان داشت: هنوز تصمیم برگزاری نشست مخالفان پا برجاست.

بنا به گفته این مسئول مخالف سوری، نشست مخالفان روزهای دوشنبه 18 مارس و سه‌شنبه 19 مارس (28 و 29 اسفند) در استانبول برگزار می‌شود و قرار است نخست‌وزیر دولت انتقالی از میان 10 نامزد این سمت برگزیده شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.