آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

کاهش حوادث چهارشنبه سوری در کشور

جانشین رئیس پلیس کشور با تشکر از مردم برای همکاری با پلیس در مراسم چهارشنبه سوری گفت: امشب شاهد کاهش حوادث و تلفات نسبت به سالهای قبل هستیم.

به گزارش مهر، سردار احمدرضا رادان اظهار داشت: تاکنون تماس های برقرار شده برای اعلام شکایت از ایجاد مزاحمت و صداهای ناهنجار با پلیس 110 اندک بوده و ما از مردم به خاطر همکاری با مردم تشکر می کنیم. حوادث آخر سال نسبت به سال های گذشته  کاهش چشمگیری یافته است که از مردم به خاطر همکاری تشکر می کنیم.

وی ادامه داد: تاکنون 15 نفر در حوادث چهارشنبه سوری آسیب دیده اند که بسیاری از آنها سرپایی مداوا و تعداد کمی نیز حالشان نامساعد گزارش شده است.

جانشین رئیس پلیس کشور تاکید کرد: معابر و خیابان های اصلی در اختیار شهروندان است و هیچگونه انسداد معبر گزارش نشده است.

رادان باردیگر با اعلام اینکه حضور والدین در کنار فرزندان باعث شد که این حوادث کاهش یابد، افزود: حوادث امسال به قدری کاهش یافته بود که قابل مقایسه با سالهای دیگر نیست. البته این امر نشان دهنده افزایش سطح فرهنگی هموطنان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.