آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

اعزام تیم‌های ملی کاراته به روسیه لغو شد

تیم‌های ملی کاراته مردان و زنان ایران قرار بود به مسابقات کاراته‌وان روسیه اعزام شوند که این سفر لغو شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مسابقات کاراته‌وان سن پترزبورگ روسیه قرار است 25 فروردین‌ماه در روسیه برگزار شود که فدراسیون کاراته ایران قصد داشت تیم‌های ملی مردان و زنان بزرگسال ایرانی را به این مسابقات اعزام کند اما این اعزام لغو شد.

سرپرست فدراسیون کاراته از گرفتن اسپانسر برای تقبل هزینه‌های این اعزام خبر داده بود اما براساس خواسته کادر فنی تیم‌های مردان و زنان این سفر لغو شد.

تیم‌های ملی مردان و زنان ایران خود را برای حضور در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی آماده می‌کنند.

تیم ملی کاراته مردان ایران حدود چهار ماه است که به هیچ مسابقه برون‌مرزی اعزام نشده است. آخرین اعزام این تیم مربوط به مسابقات قهرمانی جهان در فرانسه (آذرماه 91) است.

شرایط اعزام نشدن تیم ملی بانوان به مسابقات برون‌مرزی بدتر است چرا که این تیم آخرین‌بار در مسابقات کاراته وان ترکیه که شهریورماه 91 برگزار شد شرکت داشت و از آن به بعد به هیچ مسابقه برون‌مرزی اعزام نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.