آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
822بازدید

بازار اردن انباشته از محصولات اسرائيلي

به گزارش هفته‌نامه «الحقيقة‌الدولية» چاپ اردن، در حالي‌که مردم فلسطين در غزه مورد تهاجم وحشيانه رژيم صهيونيستي قرار گرفته‌اند، تجار اردني با وقاحت کامل، بازار اين کشور را از محصولات کشاورزي اسرائيلي و به ويژه هويج پر کرده‌اند. اين در حالي است که سر وصداي گروه‌ها و احزاب اردني و جمعيت‌هاي مخالف با عادي‌سازي روابط با رژيم صهيونيستي براي جلوگيري از ورود کالاهاي اسرائيلي به جايي نرسيده است.

اين نشريه با ذکر اين‌که تجار اردني به خاطر سود زياد اين کار، اقدام به واردات محصولات زراعي اسرائيلي به اين کشور مي‌کنند، اين كار را کاملا با کرامت و وظيفه ملي و قومي که در اين شرايط دست به چنين کاري مي‌زنند، مخالف دانسته است. هرچند اين كار برخي تجار سودجو در اردن که مورد حمايت دست‌هاي پنهان است، به تدريج در حال تبديل به كاري عادي است، ليکن كمترين توقعي که از آنان مي‌رود، اين است که در اوضاع کنوني که مردم فلسطين زير تهاجمات وحشيانه رژيم صهيونيستي هستند، از انجام معامله با اين رژيم خودداري مي‌کردند.

جمعيت‌هاي مبارزه با عادي‌سازي روابط با اسرائيل، بارها و در اجتماعات عمومي اعلام داشته‌اند هر دانه محصولي که از اسرائيل وارد اردن مي‌شود، در حقيقت همچون گلوله‌اي است که به بدن فلسطينيان برخورد مي‌كند.
گفتني است، برخي از مردم اردن، از خريد و مصرف محصولات کشاورزي اسرائيلي خودداري مي‌كنند، زيرا گزارش‌هاي متعددي درباره آلوده بودن اين محصولات به تشعشات هسته‌اي تأسيسات اتمي ديموناي اسرائيل وجود دارد.

گزارش‌هايي که به خاطر حساسيت آنها و نيز تأثيرات منفي آن در جامعه اردني هيچ‌گاه رسمي منتشر نشده، بيانگر بالا بودن درصد ابتلاي مردم اردن و به ويژه کودکان به سرطان ـ ريه ـ است.
گفته مي‌شود، در خود اسرائيل و به ويژه در مناطق نزديک به تأسيسات اتمي ديمونا، ساکنان يهودي، روزانه قرص‌هاي مخصوص ضد سرطان مصرف مي‌‌كنند. حال اين‌که برخي از تجار اردني، اقدام به ورود اين‌گونه محصولات خطرناک به اين کشور، آن هم در وضعيتي که به قول خودشان برادران فلسطيني در زير رگبار گلوله‌هاي نظاميان اسرائيلي هستند، ربطي به عربيت و همبستگي عربي دارد يا خير؛ الله اعلم؟!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.