آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

شکار بی‌رحمانه بز وحشی آبستن +عکس

بز وحشی آبستن در آمل به شکل بی‌رحمانه‌ای توسط دو شکارچی کشته شد.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران، کیوان هوشمند، مدیر انجمن محیط زیست و حیات وحش ایران اظهار داشت: فروردین ماه امسال به دنبال شنیدن صدای شلیک 2 گلوله در ارتفاعات مشرف به دریاچه امامزاده علی در حوزه آبریز رودخانه حفاظت شده هراز، اعضای کانون ماهیگیران غیرحرفه ای که در کنار دریاچه حضور داشتند با حضور در ارتفاعات و جستجوی منطقه متوجه حضور دو نفر شکارچی غیرمجاز می شوند که اقدام به شکار یک راس بز وحشی آبستن کرده بودند.

وی افزود: با توجه به اینکه  نیروهای محیط زیست در این منطقه حضور نداشتند، اعضای کانون به عنوان همیاران محیط زیست مستقیما وارد عمل شده و پس از دستگیری شکارچیان مراتب را به اداره محیط زیست آمل اطلاع دادند.

 

هوشمند گفت: با حضور نیروهای یگان حفاظت محیط زیست آمل، ضمن بازداشت شکارچیان و تنظیم صورتجلسه تخلف، لاشه یک راس بز وحشی آبستن و دو بزغاله که از شکم مادر خارج شده بودند از متخلفین کشف و ضبط شد.

وی ادامه داد: پس از کشتار 2 راس گوزن شوکای آبستن در مازندران، یک راس بز وحشی آبستن و 2 بزغاله در فارس، این سومین مورد از کشتار حیات وحش کمیاب و آبستن طی 2 ماه گذشته بوده است.

 

وی تأکید کرد: علی رغم انزجار عمومی و اعتراض گسترده اقشار مختلف و نمایندگان مردم در مجلس نسبت به روند روبه رشد کشتار حیات وحش کشور به خصوص گونه های در معرض انقراض و اعلام ضرورت جلوگیری از بروز چنین حوادثی، متاسفانه همچنان شاهد حذف بی رحمانه گونه‌های جانوری ارزشمند از طبیعت کشور هستیم.

هوشمند گفت: عدم بازدارندگی در نوع و میزان جرائم صید و شکار، کمبود نیرو و امکانات حفاظتی، عدم حمایت مناسب مادی و قانونی از محیط بانان، عدم توجه به فرهنگ سازی در زمینه حفاظت از محیط زیست از دلایل اصلی گسترش کشتار حیات وحش در کشور به شمار می رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

پیمان۱۳۹۳/۰۲/۲۲ ۲۱:۴۵

سلام
من خودمم شکار چی هستم واقعا اسمه این ا رو نباید گذاشت شکارچی شکار قانون داره فصل داره اصول داره هر کی که تفنگ داره که شکار چی نیست اینا یه مشت ادمایی هستن که فقط عشق تیر انداختنن اصلا نمیدونن این تیر کجا میخوره و چی میخواد بشه.عقل ندارن وگرنه میفهمیدن که شکار زدنه هر حیوون به هر قیمتی نیست

محمد حسین۱۳۹۳/۰۱/۰۳ ۲۳:۰۱

به نظر من ما تا بیایم فکر کنیم که چه کاری بهتر است نسل زیادی از حیوانات از بین میرود وزمانی که بفهمیم دیگر فایده ای ندارد پس چه بهتر که .........

ابوالفضل کی احمدی۱۳۹۲/۱۰/۰۳ ۱۶:۵۰

خیلی بی رحمی

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۴ ۱۲:۳۶

لطفا یک سری به شمال کشور بزنید و ببینید که نسل ماهیان توسط افراد محلی که دهانه های رودخانه ها رو در فصل تخم ریزی با تور مسدود میکنند از بین رفته. کسی هم پاسخگو نیست باور کنید بیش از 10 ایمیل به محیط زیست گیلان زدم . دریغ از رسیدگی و مسئولیت پذیری.

علي۱۳۹۲/۰۲/۰۴ ۱۰:۴۳

1- اون فردي كه اشكال گرفته به خوردن گوسفند يا شتر مرغ و ... بايد متوجه بشود كه براي هركاري دستورالعملي در اسلام وجود دارد اگر يك بار قرآن را مطالعه كرده باشيد و يا به رساله هاي عمليه مراجعه كرده باشيد موضوعات مشخص مي باشند.
2-كسي كه شغل اصلي او شكار باشد تجربه لازم و كافي را دارد و مي داند كه كدام حيوان را و چه وقت شكار مي كنند بنابراين شكارچي واقعي با شكارچي مصنوعي كه فقط براي تفريح دست به جنايت در حق حيوانات مي كند فرق مي كند.
3- اگر جنايت شكارچيان مصنوعي از طرف مسوليني كه احساس مسوليت دارند بي پاسخ نماند جلوي جرايم اين چنيني گرفته مي شود.
4-براي جلوگيري از وقوع چنين جنايتي اگر چند نفر از آن جنايتكاران اعدام شوند درس عبرتي براي ساير متجاوزين به حقوق محيط زيست و حقوق حيوانات خواهد بود.
5- لازم است واقعا آنها اعدام شوند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۴ ۱۰:۰۸

با سلام
اسم این افراد را شکارچی نگذارید آنها شکارکش هستند من 30سال هست شکار میکنم در فصل مجاز وطبق قانون البته از نوع بروفه (نر با شاخهای بلند)ولی اخیراً آنقدر سخت گیری کردن که عطایش را به لقایش بخشیدیم . نازنین پلنگ کم یاب را را در دماوند گشتند . چی شد

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۴ ۰۸:۵۹

تاسف داره

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۴ ۰۸:۱۵

دلم گرفن، انسان چقدر میتونه بی رحم باشه...!؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۲۱:۱۲

من خودم چند نفر میشناسم که تفریحشون شده شکار بز کوهی و ...کسی هم کاری به کارشون نداره متاسفانه

يك ايراني۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۹:۴۱

اتفاقا كار خوبي شده است چونكه شكار حيوانات تعيين شده براي همه بايد ممنوع باشد و جرم شكار آن نيز سنگين و مشخص و غير قابل تبديل و غير قابل عفو باشد . كاريكه نبايد كرد ديگر مجاز و غير مجاز ندارد كه ...در نتيجه ما خلاء قانوني داريم

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۸:۲۳

آقا من شنیدم هزینه جریمه ای که میدند از قیمت گوشت شکار کمتر در میاد.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۸:۱۶

واقعا بی رحمی است

امجد صوفی کردستان۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۵۲

با سلام واحترام
آدم دلش می گیره از اینکه با انسانهایی زندگی میکنیم که بیرحم و قصی القلبند .
ازمسؤلین و متولیان امر درخواست میکنم حداقل کاری و تصمیمی که برای جلوگیری از این تخلفات می توانند بگیرند ، ضمن اخذ جرایم سنگین ، اشخاص متخاطی را به کار اجباری در باغ وحش ها تبعید کنند تا در خدمت وحوش باشند.

سروش۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۳۸

تا حالا چندین بار از این اخبار شنیده ایم ، به نظر من اگر چندتا رو بگیرن و به حبس سنگین محکوم کنن دیگه اینطوری نمیشه ، مثلاً 15 سال یا 20 سال .

محمد۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۲۷

متاسف و ناراحت شدیم . مثل اینکه حالا حالاها باید شاهد چنین چیزهایی باشیم

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۰۴

آخه بی وجدان فصل بهار مگه فصل شکاره ، به این شکارچی چی میشه گفت. واقعا ناراجت کننده بود

علی۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۱:۳۰

اگر فکر کنیم و مسائل را از نگاه دیگران ببینیم دچار افراط و تفریط در نظر دادن نمی شویم.
نظرات خیلی افراطی است.

رضا قاسم نژاد۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۰:۲۵

از نظر من این آقا یان شکار چی یک قاتل هستند حالا جزای یک قاتل چیه ؟....

اهل طبیعت۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۰۹:۴۶

ایتدا فرهنگ سازی و اموزش بایداز مدارس شروع و قوانین صیدوشکار اصلاح شده و مخصوصا جزای نقدی در اینخصوص تشدید وچندین برابرگردد

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۰۹:۲۶

خدا جزایش به انها بدهد

عنایتی۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۰۸:۵۲

شکار حیوانات وحشی در زمانی که در خطر انقراض هستند گناهی نابخشودنی است. اکثر حیوانات زیبا که حیات وحش ما را دیدنی می کنند در خطر انقراض قرار داره.
بلی در صورتی که تعداد حیوانات بسیار زیاد باشه و ثابت بشه خطری محیط زیست رو تهدید می کنه برای شکارش از همه دعوت خواهد شد.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۰۸:۴۴

باید از محیط بانان عزیز کشور حمایت قضایی کامل شود تا محیط بانان ما از ترس از پرداخت دیه و قصاص جلوی کار آنها را نگیرد.

مجتبی۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۱۴:۲۰

ای کاش دولت ما در همه موارد اینگونه سرعت عمل داشت

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۱۱:۳۹

آه این بز و بچه هاش دامن شکارچیاشون رو میگیره.....

محمد جاودانه۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۱۱:۳۸

با سلام
آدم دلش می گیره از اینکه با انسانهایی زندگی میکنیم که بیرحم و قصی القلبند .
ازمسؤلین و متولیان امر درخواست میکنم حداقل کاری و تصمیمی که برای جلوگیری از این تخلفات می توانند بگیرند ، ضمن اخذ جرایم سنگین ، اشخاص متخاطی را به کار اجباری در باغ وحش ها تبعید کنند تا در خدمت وحوش باشند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۱۱:۳۲

کی می خواد محیط زیست و حیات وحش در چشم مردم ما ارزش واقعی خود را پیدا کتد؟ چه کسی در قبال این همه ناآگاهی جامعه مسول است؟

داوود۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۱۱:۱۹

جریمه کشتن هر حیوان باید حداقل نصف یک انسان باشه که خاطی باید به حساب خزانه واریز کنه در غیر اینصورت باید چندین سال کار اجباری انجام بده.

ali۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۱۰:۲۵

واقعاُ که بیرحمانه است

محسن۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۹:۱۹

چند پیشنهاد از طرف کسی که کارشناس نیست اما دلش می سوزد.
1- اصلاح قوانین کیفری و جریمه در این خصوص برای افراد خاطی.
2- معرفی عمومی افراد خاطی پس از اثبات جرم آنها در این زمینه طوری که آبروی این افراد سودجو به خطر بیفتد چرا که با این کار با سرمایه و آبروی کشور بازی می شود مانند قضایای خرسهای سمیرم که جدا آبروی کشور را خدشه دار کرد.
3- صادی نکردن اجازه شکار برای شکارچیان چون فکر می کنم دوستان اگر گوشت شکار حتی از گوشت گونه های مجاز برای شکار را نخورند هیچ خللی در زندگی و گوارش و بنیه آنها نخواهد داشت همان طور که بنده نیز بدون گوشت شکار تا کنون زنده مانده ام. ادامه این کار تنها به معنی سودجویی و خودخواهی چنین افرادی است.

محمد علي۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۹:۰۴

خليلي متاسفم اين كار در همه جاي ايران وجود دارد از قوه قضائيه خواهمند است چنين
افرادي را به اشد مجازات برسانند و قانوني سختي براي چنين افرادي اتخاذ نمايند

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۸:۴۷

نا مرد ها

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۸:۱۲

چه انسانهای بی عاطفه وبی رحمی که لذت تماشای این حیوانات زیبا را در طبیعت از بقیه میگیرند.

ehsan۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۷:۵۱

فقط مجازاتهای سنگین و لغو مجوز اسلحه میتونه کارساز باشه

golestani۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۷:۱۸

سلام: نمي دانم كي مي خواهند دست از اين كارشان برداند ، بخدا با توجه به خشكساليهاي پي درپي ديگر طبيعتي نمانده چه رصد به به حيوانات

رضا۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۷:۰۴

دوستان بنده دوستدار محيط زيست و حيوانات هستم ولي شما بايد بدانيد تا قوانين راهكار جامعي براي برون رفت از اين دوران ارائه ندهد هميشه مشكلات باقيست

ما بايد از تجربيات همه دنيا در اين زمينه استفاده كنيم نمي شود به كلي شكار را ممنوع نمود

به نظر شما انكه اين حيوانات را شكار مي كند به انها و به ما ظلم بيشتري مي نمايد يا كساني كه علي رقم وظيفه ذاتي خودشان از رسيدگي به اين حيوانات امتناع مي نمايند

سروش۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۲:۴۹

واقعا" متاثر شدم :(
این کار واقعا" یک نوع جنایته
مسئولان باید کاری بکنند
من تو آمریکا زندگی میکنم اینجا واقعا" حیات وحش در امنیت کامل زندگی میکنه بارها شده گوزن در داخل شهر دیده شده و اصلا از انسانها ترسی ندارن چون میدونن انسانها باهاشون کاری ندارند.
همچنین در مورد اردک های وحشی که به راحتی داخل شهر و میان مردم راه میرن و هیچکس بهشون کاری نداره ولی متاسفانه تو شمال کشور بازار براشون راه میندازن

احمد۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۱:۴۵

فقط ميتونم بگم متاسفم وجزاشك ريختن كارى ازدستم برنمياد

طرفدار محیط زیست۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۱:۱۰

قوانین صید و شکار خیلی ضعف داره. تا قانون اصلاح نشده متاسفانه کشتار حیات وحش ادامه داره

محسن۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۰:۲۸

چندی پیش تصویری از یک شیر دیدم که پس از شکار یک آهو متوجه شد که آن آهو باردار بوده و سراسیمه شد و کنار آهو خوابید و دیگر پا نشد
آن وقت از آدم ها این را می بینیم
تاسف تنها کلمه ایست که میشود گفت

شهریار۱۳۹۲/۰۲/۰۲ ۰۰:۱۱

حقیقتا دلم برای این حیوان سوخت بایستی

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۱ ۲۳:۳۷

یکی نیست تو این مملکت درس حسابی بده به اینا که دیگه از این غلط ها نکنند ؟؟؟ یکی پلنگ شکار می کنه یکی خرس و توله هاشو می کشه. بابا یکیشونو بندازین زندان چند سال تا بفهمن قضیه شوخی نیست .

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۱ ۲۳:۳۴

جریمه ها باید خیلی سنگین شه

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۱ ۲۳:۰۱

امیدوارم جرایم سنگینی براشون در نظر بگیرن.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۱ ۲۲:۵۲

واقعا چطوری دلشون میاد؟

حمید۱۳۹۲/۰۲/۰۱ ۲۲:۲۸

باید اینها رو اعدام کرد تا درس عبرت برای سایرین باشه . این ها هم مثل انسان مخلوق خداوند هستند و حق حیات دارند .

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۱ ۲۱:۲۵

این افراد رو باید از حقوق مدنی محروم کرد

نيما۱۳۹۲/۰۲/۰۱ ۲۱:۱۲

خيلي بي وجدان هستن متاسف شدم

محمد اقدم۱۳۹۲/۰۲/۰۱ ۲۰:۳۸

به نظر من این کارا واقعا بی شرمانه است .

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۱ ۲۰:۲۹

نفرت , نفرت , نفرت , ...خداوتد انشااله ما را آدم کند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۱ ۲۰:۱۹

جریمه‏ ‏کشتن‏ ‏هر‏ ‏بز‏ ‏کوهی‏ ‏کمتر‏ ‏از‏ ‏قیمت‏ ‏یک‏ ‏بز‏ ‏اهلی‎!‎

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.