رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۹۳

فیلم: نسل‌کشی مسلمانان در برمه؛ خانم سوچی چرا سکوت کرده‌اید؟

در حالی که خانه مسلمانان آتش زده می‌شود، با چوب آنان را تا حد مرگ می‌زنند و در ‌‌پایان با شمشیر سرشان را می‌برند، پلیس حضور دارد و هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد و رهبر صلح طلب میانماری هم سکوت پیشه کرده است! در بیرون از برمه هم واکنش چندانی صورت نمی‌گیرد. روشنفکران ایرانی که تا همین چند روز پیش، تصویر آنگ سان سوچی را قاب دیوارهای خود کرده بودند، در این باره سکوت کرده‌اند.

فیلم: نسل‌کشی مسلمانان در برمه؛ خانم سوچی چرا سکوت کرده‌اید؟
خانم «آنگ سان سوچی» را در ایران، بانویی آزادی‌خواه و سازش‌ناپذیر می‌خوانند و بسیاری به احترام وی در همین کشور، کلاه از سر بر‌می‌دارند و برای وی دست می‌زنند.

به گزارش «تابناک»، آنگ سان سو چی، از مخالفان حکومت نظامی برمه، در انتخابات عمومی سال ۱۹۹۰، توانست ۵۹ ٪ آرای ملی و ۸۱ ٪ کرسی‌های مجلس را از آن خود کند. او که پیش از این انتخابات نیز در بازداشت خانگی بود، مجموعاً پانزده سال از عمر خود را بین ژوئیه سال ۱۹۸۹ تا نوامبر سال ۲۰۱۰ در حصر خانگی به سر برد، تا اینکه سرانجام با اجرای فرمان آزادی مخالفین و برچیده شدن ایستگاه‌های پلیس در پیرامون خانه وی، دوران حصر خانگی این برنده جایزه صلح نوبل ‌گذشت؛ اکنون وی به مجلس کشور راه یافته و رهبر اوپوزیسیون است.

بنا بر این گزارش، در این باره باید گفت که همه وی را ‌با نام فعالیت‌های حقوق و بشری‌اش در برمه یا میانمار می‌شناسند؛ اما آنچه باعث شگفتی همگان شده، سکوت سنگین وی در قبال نسل‌کشی‌های اخیر در این کشور است که علیه مسلمانان اعمال می‌شود؛ نسل کشی‌هایی که در روزهای اخیر شدت یافته و با حضور پلیس این کشور انجام می‌شود.

در حالی که خانه مسلمانان آتش زده می‌شود، با چوب آنان را تا حد مرگ می‌زنند و در ‌‌پایان با شمشیر سرشان را می‌برند، پلیس حضور دارد و هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد و رهبر صلح طلب میانماری هم سکوت پیشه کرده است!

در بیرون از برمه هم واکنش چندانی صورت نمی‌گیرد. روشنفکران ایرانی که تا همین چند روز پیش، تصویر آنگ سان سوچی را قاب دیوارهای خود کرده بودند، در این باره سکوت کرده‌اند.

اما تنها چند روز پیش، ابراهیم یزدی، دبیر کل نهضت آزادی، نامه‌ای به سوچی نوشت و از وی خواست در این باره واکنش نشان دهد. وی از بلاهایی که بر سر مسلمانان این کشور می‌آید، ابراز نگرانی کرده و نوشته است:

«این نیرو که توسط سیاستمداران بی‌ پروا و بی‌ توجه به حقوق انسانی‌ مردم شکل گرفته است، بدون شک به دمکراسی‌ نوپای برمه صدمه خواهد زد. من از شما درخواست می‌کنم در مقابل این نیروی خشونت‌آفرین ایستادگی کنید. مقاومت شما در مقابل این گروه و دفاع از حقوق اقلیت‌ها،‌جان بی‌شماری از مسلمانان، بودایی‌ها و دیگر اقلیت‌ها را از مرگ نجات می‌دهد».
 
در همین حال دولت ایران و روشنفکران سکوت کرده‌اند، از جامعه جهانی هم خبری نیست و کشورهای عربی و ترکیه به آزادی سوریه ‌می‌‌اندیشند!

هم‌اکنون فیلمی را که بی‌بی‌سی از این فاجعه تهیه کرده است، ببینید تا به عمق فاجعه پی ببرید.



دانلود
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهدي۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۵:۵۲

چگونه است كه كوردلان وهابي حاكم بر قطر و سعودي ، ادم كشان وهابي خودرا براي مبارزه با بودائيان به ميانمار نمي فرستدمگر انها مسلمان نيستند. ولي معلوم است كه وهابيان فقط در جهت منافع استكبار بكارگيري ميشوند و لاغير.

سیروس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۵:۴۹

حقوق بشر آمریکایی کجایی؟

naser۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۵:۴۲

واي بر ما ... واي بر ما ....
خدايا ....

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۵:۴۱

باور کنید دستانم قاصر از نوشتن پیام است نمیدونم جی بگم؟ افسوس که نام بشر را بر خود گذاشته ایم

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۵:۲۸

اینو بدونین که کشور میانمار تحت تحریمه .این کشتارها رو انجام میده تا به اربابان غربی خوش خدمتی کرده باشه اونام از تحریم دست بردارند

ویشاندی۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۵:۰۸

متاسفانه وجود گروههای بظاهر اسلامی تندرو و خشونت طلب مانند همین گروه القاعده، جندالله، جندالشیطان چهره نامناسبی از اسلام در دید مردم دنیا ایجاد کرده بطوریکه تمایلی به حمایت در کشورهای دنیا از این مظلومین به چشم نمیخورد.

محمود۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۵:۰۰

باسلام
وعده خداوند نزدیک است.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۴:۴۱

چی شد پس؟!!! این بوداییا که میگفتن به هیچ چیز تو طبیعت حتی موش و گاو و ..... نباید آزار رسوند! اینا که میکشن آدم نیستن؟! جزو طبیعت نیستن؟! این خشونت نیست؟!
قابل توجه طرفداران بوداییسم.....

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۴:۲۱

روشنفکران غربزده کجا هستید و چرا سکوت کرده اید.؟

کورش۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۴۹

بهتر است غرب را گول بزنیم و اینطور وانمود کنیم این اتفاقات در ایران رخ می دهد در این صورت لشکرکشی و اعلامیه پشت اعلامیه پاسداران حقوق بشر در غرب را شاهد خواهیم بود.

شهاب الدین۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۴۹

این نسل کشی است. غیر قابل باور است که چنین وحشی‌گری‌هایی را داریم نگاه می‌کنیم. آیا این‌ها انسان هستند؟ چرا شما در این واقعه از همه‌جا عقب‌تر هستید؟ چرا در ایران حرفی از این موضوع زده نشد تا زمانی‌که همه خبرگزاری‌های خارجی به آن پرداختند و بعد تازه خبرگزاری‌های ایرانی متوجه شدند! چرا دولت مردان و سیاسیون ما ساکت‌اند؟

مسعود۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۴۷

"برای انتقام روی نیلی-بیا ای تکسوارفاطمیه"

پدرام۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۴۶

حالا اگه تو ايران يه جنايتكار اعدام بشه كل دنيا صداشون در مياد جالبه چون مسلمانن كسي صداش در نمياد

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۴۳

خدا به دادشون برسه

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۴۳

ان الله مع الصابرین

ما و شما۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۴۰

خاک بر سر القاعده و سلفی ها که فقط بلدند مسلمانان را بکشند، آنها که ادعای دفاع از اسلام دارند ظاهرا در سوریه کار مهمتری دارند!

اتوسا۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۳۵

همشون فقط ادعای حقوق بشری داران

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۳۱

حکام خائن و وابسته عربستان سعودی وقطروترکیه وسایرکشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس سلفی های ووهابی های جنایتکاروکافروعقب مانده راعلیه مسلمانان بخصوص شیعیان بسیج کرده اندوهرروزشاهدجنایات آنهادرعراق وسوریه وپاکستان وسایرنقاط هستیم این در واقع خدمت به استعمارگران وجنایت وخیانت علیه مسلمانان جهان بخصوص مردم مظلوم میانمارمی باشد.

سعید قاسمی۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۲۸

از زنده بودن خودم شرمم میاد وقتی نمی تونیم کاری کنیم.
باید بگوییم مسلمونی ما به چه دردی می خورد وقتی مسلمان نه، انسان ها را اینگونه می کشند. خدا ذلیلشان کند ظالمان را.
بیایید قول دهیم زمانی که کاری از دستمان برمیآید برای همه مظلومان جهان، حساس باشیم.

کردستانی۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۱۸

چرا حاکمان قطر و عربستان سعودی که اینهمه به داد مردم سوریه می رسند و دمار از این کشور عربی - اسلامی در آورده اند و به این حرکات سخیف خود مبارزه هم نام گذاشته اند به جهاد برمه نمی روند کدامشان نزد خدا ارجحترند

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۱۴

ما که نمی توانیم برای این خانم تعیین تکلیف کنیم اما می توانیم از دولت خود بخواهیم که به دولت برمه اعتراض کند.

رمضانیان۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۱۰

به این سلفی ها و وهابی های سعودی و عربی بگویید اینجا(برمه) جای جهاد واقعی میباشد ،نه جهاد با علویان سوریه.سلفی ها مزدوران کشور های غربی هستند.

رستمی۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۰۶

پس کجایندمدعیان دروغین حقوق بشروسازمان ملل متحدوشورای امنیت ودههاسازمانهای مدعی جهانی که فقط طبق خواسته غرب واستعمارگران کثیف عمل می کنند.لعنت خدا برآنهاباد.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۳:۰۲

دموکراسی غربی میگه : انسان یعنی هر کی طرف غرب .ایشان(سوچی) هم به این دلیل سکوت کردن

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۵۶

کشور های اسلامی باید به مسلمانان برمه پناهندگی بدن و این انسان ها رو از دست این جماعت وحشی نجات بدن

محمدی۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۵۲

بودائی های برمه ازاختلافات وبی تفاوتی های مسلمانان جهان نهایت استفاده رادرجنایات ونسل کشی علیه مسلمانان برمه استفاده می کنندواقعآ"صدافسوس ازوضع موجودمسلمانان که فرمایش حضرت رسول اکرم (ص)رادرخصوص کمک ویاری به یکدیگردرهرنقطه ازعالم راازیادبرده اند.واین بلادیریازوددامن هرتک تک آنهاراخواهدگرفت.

علی۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۵۲

قبل از اینکه این مردم بیچاره مسلمان باشند. انسان هستند. پس کسانی که دم از حقوق بشر و این چیزا میزنند کجا هستند؟ اگر جریان بر عکس بود و مسلمان ها این کارا کرده بودند هم باز هم ساکت میشدند؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۴۸

اي پرودگار بزرگ اي مالك جهان
اينان مومنان درگاه تواند كه به جرم برترين دينت اسلام چنين مجازات ميشوند.
بكن با ظالمان سياه قلب آنچه در خورشان است و هر آنچه قلب سياه آنان را تباه ميكني بر روشني قلب مسلمانانت بيفزا

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۴۶

دفاع از حقوق اين مسلمانان مظلوم بر همه واجب است. چرا هيچ كسي از آنها دفاع نمي كند؟ چرا حاكمان مسلمان؟ چرا نمايندگان مجلس؟ چرا رئيس جمهور؟ مگر ما مسلمان نيستيم. وضعيت اين افراد فوق اضطراري است. مرگ بر حقوق بشر آمريكايي و غربي.

بهروز۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۴۵

این کشورهای مسلمان عوض اینکه خون همدیگر رو بریزن
چرا یک ارتش درست نمی کنن تا از حقوق مسلمونا دفاع کنند و غربیها براشون فیگور منجی بودن نگیرن
اگه همه کشورهای اسلامی فرعیات رو فراموش کنن
و به اصل اسلام که اتحاد و برابری و برادری هستش پایبند باشند خیلی راحت تمام مشکلات و خونریزیها حل میشه

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۳۷

با این وصف می بایست شعار بنی آدم اعضای یکدیگرند / که در آفرینش زیک گوهرند / چو عضوی بدرد آورد روزگار / دگر عضو ها را نماند قرار که بر سر در سازمان ملل نقش بسته است را گِل گرفت.

reza۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۳۶

به هر حال اين فيلمي است كه شبكه بي بي سي با وجود تهديد هاي جاني و با سختي زياد تهيه نموده است.پس نمي تونيم بگوييم كه جامعه جهاني سكوت كرده . اين ما هستيم كه سكوت كرديم.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۳۶

اقدام عاجل

Mangool۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۳۳

سلام؛
1 ميليارد مسلمان+داشتن منابع انر‍ژي دنيا نبايد آب در دل مسلمانان نكان بخورد چه برسد باينكه با آنها اينگونه برخورد شود؛
فكر ميكنم شوراي كشورهاي اسلامي (با تمامي اختلافاتي كه در برخي موارد دارند) در اينگونه موارد ميبايستي با يكپارچگي در واكنش باين كشورها، درس خوبي به اين آدمهاي حقير بدهند؛ بنده بعنوان يك مسلمان از رياست اين شورا درخواست تشكيل جلسه فوري در اينباره را دارم.
وفتي آن خانم آزاد شد از ته فلبم خوشحال شدم و برايش آرزوي روزهاي خوب را كردم اما ظاهرا با آزادي ايشون رفتار جامعه آنها با مسلمانان عوض شد آيا اين دو اتفاق از يك روند خبر ميدهد با نه نميدانم /ايا ايشان در پنهان با مسلمانان مشكلي دارند آنرا هم نميدانم؛ اما چرا پس ار آزادي ايشان اينگونه وقايع شدت گرفته؟ سواليست كه ايشان ميبايست به جامعه مسلمانان توضيح دهند.
ايشان ميگويند "ار هر دو طرف ميخواهم به قوانين احترام بگذارند"؛ خانم چيزي كه مشهود است آوارگي بيش از يكصد و بيست هزار مسلمان است بنده كه تا بحال از آوارگي بودائيها چيزي نشنيده ام!!!: چرا رو به ديوار كرده ايي و حرف ميزني!.
از آن جالبتر اينكه در كشورمان مجسمه هاي سمبل بودا را عرضه ميكنند و آنرا سمبل خرد و صلح نشان ميدهند و در آنطرف روي خيوانات را سقيد ميكنند(در اينجا ميبايست از هشياري مسئولين در جمع آوري اين تنديسها تشكر كرد)؛
ما كه به اقيانوس وصليم آب بركه گنديده شما به چكار ميآيد؟!!!.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۳۱

خدايا خودت شاهدي كه با مسلمين تو چه مي كنند و مسلمانان در سكوتند؟چرا اعلام جهاد نميكنند؟ چرا نيرو نمي فرستند؟ چرا این آوارگان را در ايران جاي دهند. ممكن نيست؟ فكر ديگري كنند. بجاي دفع شر اسرائيل كمي هم برمه را تهديد كنيد چه مي شود؟امام زمان كي ميايي ؟

علی۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۳۰

جدا از این که این مصیبت دیدگان مسلمان باشند یا غیر مسلمان، خشونت ها و وحشی گری های مهاجمان واقعا غیر انسانیه. بسیار متأثر شدم! یک حیوان را هم نمیشه اینطور آزار داد ...

amir۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۲۸

کشور ها فقط منافع میشناسند و انسانها هیچ ارزشی ندارند . اگر کمی اتحاد هم در ایران نباشد همین کشورهای دوست دورو ور خودمان و ... همین بلاهارا سر ما هم میاورند - کشور ما دیگر مثل اینها نیست - بوی نفت و گاز و معادن و .... خیلی از کشورها رو مست کرده و آدم مست هم عقل نداره .

جوان۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۲۷

کسانی که موافق حمایت از مسلمانان برمه هستند لایک بزنند

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۲۱

اوباما گفت تغییرات ایجاد شده در برمه خوب است اما کافی نیست روزی برای جنگ آمریکا و عراق جمهوری خواهان را سرزنش کرد بعد خودش بر طبل جنگ با ایران کوبید و گفت همه گزینه ها روی میز است قابل توجه آن هایی که فکر می کنند اوباما با دیگران فرق دارد

سعید۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۱۹

من برای نجات مسلمانان برمه حاضرم، امیدوارم یه ارتشی از مسلمونای باغیرت تشکیل بشه و حق این وحشیارو بذاره کف دستش

امین۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۱۵

خدا لعنتشون کنه من به شخصه حاظرم برم و ازشون با فدا کردن جونم دفاع کنم ...به نظرم باید حمایتشون کرد از دست این ملعونین زمان...قابل توجه مسلمون های بی غیرت و بیخیال

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۱۴

جالبه که صدای مسلمانان و مظلومان را هم باید بی بی سی به گوش دنیا برسونه ما مسلمونها که فقط ادعا داریم . دریغ از یک ارزن عرضه.

علی۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۱۰

این کشورهای خلیج فارس که این همه خرج تسلیحات در سال می کنن پس چرا سکوت کردن. پس این همه سلاح مدرن به چه دردی می خوره!!!

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۰۶

پس القائده که داعیه دفاع از مسلمانان را دارد کجا خوابه

حبیب۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۰۳

واقع گرایانه به موضوعات و سیاست نگاه کنیم! اخلاق در سیاست فقط ابزاریست، حالا به نام حقوق بشر عرضه هم بشود چون الان منافع و مصالح کسانی که پیشتیبان ای ابزار هستند ایجاب به مداخله نمکند وارد نمیشوند حالا برعکس قضیه تیمور شرقی در اندونزی شاید یادتان باشد که بواسطه قدرتمند بودن غربی ها وارد عمل شدند و کشورهای مسلمان از این سو... بالاخره میدان سیاست میدان اخلاق نیست

علیرضا۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۰۲

فریاد در مقابل این ظلم وظیفه همه مردم جامعه جهانی خصوصا مسلمانان دنیا است.ما و دولت ایران هم تا جایی که امکان دارد صدای اعتراض خود را باید به گوش حکومت برمه برساند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۲:۰۰

نام مسلمان که کفایت کند
باشد در عمل کاری کند

محمد۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۱:۵۶

مسلمانان میانمار خونشان کمرنگ تر از فلسطینی هاست؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۱:۵۵

خدایا ما سکوت کرده ایم تو سکوتت را بشکن

ایرانی۱۳۹۲/۰۲/۰۳ ۱۱:۵۴

شما چرا همیشه متظر هستید یکی دیگه یک کاری بکنه؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.