آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

سخنگوی ستادقالیباف:دوره ائتلاف پایان یافت

پرویز اسماعیلی با تاکید بر ضرورت اجماع سریعتر چهره‌های اصلی جریان اصولگرایی روی کاندیدای واحد، گفت: با توجه به روشن شدن صحنه، دوره ائتلاف به پایان رسیده و دوران اتحاد اصولگرایان آغاز شده است.

 پرویز اسماعیلی سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف در گفت‌وگو با  فارس، اظهارداشت: همانگونه که آقای قالیباف روز گذشته در برنامه رونمایی از برنامه عملیاتی و گسترده خود برای اداره امور کشور تاکید کرد، شرایط و رقبای اصلی در صحنه انتخابات ریاست جمهوری مشخص شده‌اند. در حال حاضر رویکرد و راهبرد انتخاباتی جریا‌ن‌های حاضر در انتخابات آشکار است و اصولگرایان باید بدون فوت وقت دوره اتحاد را آغاز و به فرجام برسانند.
 
اسماعیلی افزود: تاخیر بیشتر موجب پیشبرد استراتژی انتخاباتی رقبا از یک‌سو و از دست دادن فرصت‌ها، انفعال و ریزش انگیزه نیروهای مجموعه جریان اصولگرایی از سوی دیگر خواهد شد؛ ضمن اینکه جریان رقیب با القای اختلاف و بزرگنمایی برخی اختلاف سلیقه‌ها، سعی در شکست وحدت آنها و ریزش نیروها و پایگاه‌های رای شان دارند.
 
سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف ادامه داد: به همین دلیل قالبیاف دیروز تاکید کرد که فارغ از اینکه شخص منتخب چه کسی است، اصولگرایان باید هر چه سریعتر از دوره ائتلاف عبور و دوران وحدت، یکدلی و اجماع را به نمایش بگذارند.
 
اسماعیلی در پاسخ به این سوال که سایت روزنامه دولت خبر از کوچ اعضای ستاد قالیباف به ستاد سایر کاندیداها داده است، گفت: این یک دروغ انحرافی است.
 
وی همچنین در پاسخ به این سوال که نظر شما در خصوص اظهار نظر شورای نگهبان در مورد کاندیداها، به‌ویژه آقایان هاشمی و مشایی چیست، ادامه داد: تائید یا عدم تائید صلاحیت فقط جزو وظایف شورای محترم نگهبان است و هر گونه فشار مستقیم و غیرمستقیم به این شورا برای تائید یا عدم تائید صلاحیت هر یک از کاندیداها خلاف قانون و همچنین توصیه های مقام معظم رهبری است.
 
سخنگوی ستاد انتخاباتی قالیباف گفت: جایگاه قانونی شورای نگهبان و اعضای آن چنان رفیع است که طبعا هر گونه شائبه خروج از عدالت و قانون و یا تاثیر پذیری از فشارها بر آنان پذیرفتنی نیست و باید به نظر این شورا تمکین، و با احترام به همه کاندیداهای تائید صلاحیت شده و نیز پرهیز از تخریب، مرحلۀ رقابت جدی را برای آگاهی و انتخاب بهتر مردم آغاز کنیم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.