آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
3بازدید
۰

با صدور بیانیه‌ای صورت گرفت؛

انتظارات جامعه علمی ورزش کشور از دولت یازدهم

توسعه ورزش همگانی و فعالیت‌های بدنی و تفریحی برای آحاد جامعه را در اولویت قرار دهد و برای سلامت جامعه از طریق ورزش برنامه عملیاتی ارایه نماید.

انجمن علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران، به عنوان مرجع علمی این رشته در کشور، با عنایت به اهمیت و جایگاه تربیت بدنی و ورزش در جامعه وضرورت توجه مسئولین و مدیران عالی­رتبه کشور به ورزش، بر اتخاذ رویکردی علمی با هدف توسعه متوازن وپایدار ورزش کشور تاکید دارد و شایسته سالاری و نگاه برنامه ای و تخصص گرایی را اساس پیشرفت ورزش کشور دانست.

به گزارش ایلنا، در این بیانیه آمده است:

1- انتظار از دولت آینده آن است که ورزش را بر اساس برنامه مدون و اعلام شده اداره کند. همچنین توقع متخصصین ورزش از دولت آینده آن است که سند راهبردی توسعه ورزش کشور (طرح جامع ورزش) را روز آمد واجرا نماید و در حین اجرا اصلاحات لازم را معمول نماید.

2- با توجه به اهمیت علم و تخصص در دنیای کنونی، از دولت آینده انتظار می رود که در گزینش مدیران عالی ورزش کشور و سطوح مختلف مدیریت­های ورزشی از متخصصان و دانش آموختگان اصلح ورزش استفاده نماید تا بیش از این شاهد اتلاف سرمایه های مادی و معنوی و فرصت‌های ملی نباشیم.

3- از دولت آینده انتظار می‌رود به منظور انسجام و هویت‌بخشی به جامعه علمی و تخصصی ورزش کشور، ایجاد فرصت‌های شغلی و خدمت رسانی بهینه متخصصین ورزشی و ارتقا کار آیی و اثر بخشی آنان، از ایجاد سازمان نظام ورزش کشور بطور موثر و جدی حمایت کند.

4- توسعه ورزش همگانی و فعالیت‌های بدنی و تفریحی برای آحاد جامعه را در اولویت قرار دهد و برای سلامت جامعه از طریق ورزش برنامه عملیاتی ارایه نماید.

5- دولت آینده باید ضمن توجه جدی به توسعه ورزش بانوان در تخصیص منابع مالی، اختصاص فضای مناسب برای ورزش همگانی خانم­ها، استفاده از آنان در مدیریت عالیه و سایر سطوح مدیریتی ورزش کشور، وتوجه به ورزش دانشگاه‌ها و مدارس دختران اهتمام لازم را داشته باشد.

6- دولت آینده برابر با اصل 44 قانون اساسی و سیاست‌های کلی مصوب آن باید برای مردمی سازی و خصوصی‌سازی واقعی ورزش برنامه مشخص ارایه کند و حمایت‌های لازم از ورود بخش خصوصی دارای اهلیت را فراهم آورد ودر واگذاری‌ها مصالح کشور و مردم را در نظر بگیرد به نحوی که اقشار مردم به طور عادلانه به امکانات ورزشی دسترسی داشته باشند.

7- دولت باید برای توسعه فرهنگی ورزش و ایمن نگهداشتن آن از آفات وارده از سایر بخش‌ها به ورزش پاک، برنامه داشته باشد. در تحقق این امر باز شناسی فلسفه تربیت بدنی و ورزش، باز تعریف نقش پول و شهرت در ورزش و دور کردن ناپاکان وسپردن امور ورزشی به افراد درستکار ونیک اندیش راهگشا خواهد بود تا حضور و میدان داری افراد نا اهل در ورزش به حداقل ممکن برسد و اهداف عالیه اخلاقی و فرهنگی که اساس ورزش را تشکیل می دهد محقق گردد.

8- مدیریت عالیه ورزش کشور در دولت آینده باید برای تعامل با رسانه‌­های ورزشی برنامه داشته باشد و نقدپذیر بوده و به توسعه نقد سازنده کمک کند ودر پی برقراری ارتباطات غیر متعارف و غیر اصولی با برخی رسانه ها نباشد. همچنین به ارتقا کیفی رسانه‌ها و مسایل تحصیلی و معیشتی اصحاب رسانه توجه نماید.

خانواده بزرگ و فرهیخته علمی ورزش کشور بر اساس مسولیت‌های دینی، ملی و حرفه ای خود آماده است تا همانند گذشته در پیشبرد امور ورزش کشور مشارکت فعال داشته باشد و از هیچ کوششی برای تحقق سلامت جسمی، نشاط روحی و سربلندی مردم عزیز فرو گذار نخواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.