آخرین خبرتریتا پارسی: ایران در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا پیروز شد
1بازدید

قاضی سراج:

مناظره‌ دیگری میان کاندیدا‌ها برگزار نمی‌شود

نماینده دادستان کل کشور در کمیسیون بررسی تبلیغات یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری از توقف برگزاری مناظره‌های کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری خبر داد.

به گزارش ایسنا، ناصر سراج با بیان این مطلب، اظهار کرد: جلسه‌ امروز کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری با محوریت برگزاری چهارمین مناظره میان کاندیداها برگزار شد و به دلیل عدم حضور کاندیدا‌ها در تهران و برای این که تبعیضی میان کاندیدا‌ها به وجود نیاید، تصمیم بر این شد که دیگر مناظره‌ای برگزار نشود.

وی ادامه داد: البته در این جلسه این موضوع که تا روز پنجشنبه برای تبلیغات کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری زمان اندکی باقی مانده نیز مورد توجه قرار گرفت.

8 کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری تاکنون در سه بخش اقتصادی،‌ فرهنگی و اجتماعی و سیاسی با یکدیگر مناظره‌ کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.