آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

پرسش یک ایرانی قرضاوي را مات كرد

یوسف القرضاوی مفتی قطر که در برنامه زنده شبکه الجزیره حضور یافته بود، برای گریز از پاسخ به پرسشی که یک ایرانی در تماس تلفنی با این شبکه مطرح کرد، به شکل کودکانه ای خود را به نفهمیدن زد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، یک هموطن در تماس با برنامه زنده "الشریعة و الحیاة" شبکه الجزیره، پرسشی را خطاب به یوسف قرضاوی مفتی مصری الاصل قطری مطرح کرد و شیخ هم برای فرار از پرسشی که نه او و نه هیچ یک از مفتیان درباری جهان عرب پاسخی برای آن ندارند، خود را به نادانی زد و گفت: "سوال را نفهمیدم"!

شخصی به نام "فؤاد محمد" از ایران، خطاب به میهمان الجزیره این پرسش را مطرح کرد که "با توجه به این که اسلام، شرب خمر و فساد و دیکتاتوری و فتنه گری را حرام کرده، نظر شما در مورد حاکمانی همچون امیر قطر و پادشاه سعودی که به نام اسلام حکومت می کنند و این کارها را انجام می دهند، چیست؟"

مجری برنامه نیز پرسش مذکور را با حذف اسامی و با دقت و شمرده، تکرار کرد و منتظر پاسخ شد، اما قرضاوی خود را به نفهمیدن زد و گفت: سوال را نفهمیدم!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

فیروز۱۳۹۲/۰۴/۰۲ ۰۹:۵۵

بیچاره نفهمیده چرا اذیتش میکنید اخه خودش هم مثل ان افراد دیگر است.

حامد۱۳۹۲/۰۴/۰۲ ۰۹:۵۲

کی فهمیده که بار دومش باشه؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۰۲ ۰۹:۳۸

جواب رو که نداد هیچی دروغ هم گفت!

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۰۲ ۰۹:۳۶

روز قیامت که بشه سوال رو به خوبی خواهی فهمید!

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۰۲ ۰۹:۳۲

اتفاقا پاسخ خوبی داده، نفهمیده،متوجه نشده،
هرکس دیگر هم بود نمی فهمید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.