آخرین خبرعکس: برد یک بر صفر استقلال مقابل الشمال
3بازدید
۸۷

ادعای منافقین درباره وجود تأسیسات هسته‌ای مخفی در ایران

بیش از یک دهه پیش، ادعاهای گروهک منافقین درباره وجود تأسیسات هسته‌ای مخفی در ایران، سبب شد فشارهای بین‌المللی علیه ایران افزایش یافته و مجموعه‌ای از اقدامات از سوی آژانس و یا دیگر نهادهای بین‌المللی علیه ایران انجام گیرد. اینک گزارش‌ها حاکی از آن است که این گروهک، بار دیگر ادعاهایی را در این زمینه مطرح کرده است.

ادعای منافقین درباره وجود تأسیسات هسته‌ای مخفی در ایران
بیش از یک دهه پیش، ادعاهای گروهک منافقین درباره وجود تأسیسات هسته‌ای مخفی در ایران، سبب شد فشارهای بین‌المللی علیه ایران افزایش یافته و مجموعه‌ای از اقدامات از سوی آژانس و یا دیگر نهادهای بین‌المللی علیه ایران انجام گیرد. اینک گزارش‌ها حاکی از آن است که این گروهک، بار دیگر ادعاهایی را در این زمینه مطرح کرده است.

به گزارش «تابناک»، گروهک منافقین امروز مدعی شده شواهدی در دست دارد که نشان می‌دهد، ایران تأسیسات هسته‌ای جدیدی ساخته است. بنا بر این ادعا، این تأسیسات در تونل‌های کوهستانی در نزدیکی شهر دماوند در هفتاد کیلومتری تهران است.

خبرگزاری فرانسه می‌نویسد، بنا بر ادعای این گروه، این تأسیسات هسته‌ای از سال ۲۰۰۶ بوده و نخستین سری از تونل‌های زیرزمینی و نیز چهار مخزن خارجی این تأسیسات به تازگی تکمیل شده است. این گروهک همچنین مدعی شده حسن روحانی، رئیس جمهور منتخب ایران، «نقشی کلیدی» در این برنامه داشته است.

منافقین می‌گویند، نام رمز این پروژه، «معدن شرق» یا «پروژه کوثر» است و محسن فخری‌زاده، از مقامات سپاه پاسداران، مسئولیت اصلی را در آن بر عهده دارد. همچنین ادعا شده که مرحله بعدی این پروژه، ساخت سی تونل و سی مخزن جدید خواهد بود.

گروهک منافقین در پایان گزارش خود آورده است، این افشاگری‌ها نشان از آن دارد که حکومت ایران، هیچ گونه تمایلی به متوقف کردن و یا حتی تعلیق برنامه‌های هسته‌ای خود ندارد.

اما این ادعا‌ها در شرایطی مطرح می‌شود که بنا بر اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در سال‌های اخیر، هیچ گونه فعالیت اعلام نشده هسته‌ای از سوی ایران انجام نشده و حتی در مواردی مانند تأسیسات هسته‌ای «فردو» نیز چند ماه پیش از آغاز فعالیت این مرکز، اطلاعات مربوط به آن در اختیار آژانس قرار گرفت.

از سوی دیگر، آن گونه که از محتوای این ادعا‌ها برمی‌آید، هدف اصلی آن زیر سؤال بردن صداقت رئیس جمهور منتخب ایران در زمینه عادی‌سازی روابط با غرب و القای این ‌است که با روی کار آمدن حسن روحانی، نه تنها تغییری مثبت در سیاست خارجی و هسته‌ای ایران پدید نخواهد آمد، بلکه روند تقابل با غرب تشدید نیز خواهد شد.

به عبارت دیگر، می‌توان گفت هدف اصلی از انتشار این گزارش، از میان بردن جو مثبت جهانی است که در پی انتخاب روحانی، در میان کشورهای ‌جهان پدید آمده است، وگرنه کیست که نداند حسن روحانی در سال‌های مورد اشاره منافقین (۲۰۰۶ تاکنون)، مسئولیت اجرایی نداشته و صرفاً در جایگاه رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مشغول فعالیت بوده است؟‌
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

دوستتان وطن۱۳۹۲/۰۴/۲۳ ۰۹:۰۲

مرگ بر منافقین کثیف

کامران۱۳۹۲/۰۴/۲۲ ۱۰:۵۹

لعنت خدا بر کسانی که موجب بروز مشکلات برای امت اسلامی و کشور عزیزمان ایران می شوند بی شک اینها ایرانی نیستند

امیرحسین۱۳۹۲/۰۴/۲۲ ۰۵:۰۹

منافقین هم شدن آدم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۱۹:۳۱

اين ترفند ها ديگه قديمي شده

محسن۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۱۸:۴۱

خدایا شر این فرقه شیطانی رو از سر این مردم بکن

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۱۵:۱۴

چقدر من از ای آدما بدم میاد...آدم اینقدر خائن؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۱۴:۳۹

منافق با همه منافق است
هم پیمانان اینها باید خوب آنها را شناخته باشند و منتظر خیانتشان باشند

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۱۲:۵۹

سلام خدا این ادمهای منفرو را از روی زمین بردارد امین

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۱۲:۳۶

وطن فروشی خیانت کاسه لیسی دشمن ......واقعا چرا و چطور به اینجا رسیدند .
بد جایی است

mostafa۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۱۱:۱۶

راجع به این دشمن کوتاه نیایید . هرجا از این جرثومه ها پیدا شد از بینشان ببرید .
الان هم دیر نشده تو عراق میشه کاری کرد .

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۲۳:۱۳

هر چی از بین نشان میبریم باز دوباره سبز میشوند...رهنمود بهتری ندارید!؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۰۶:۴۹

اينها نميدونن كه تبعات اين كارها به مردم لطمه ميزنه ، عجب بابا البته هم نميشه هم توقع داشت

آراز۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۰۵:۵۸

این همان گروهکی است منافق که با جامعه بشری ضدیت دارد و با هموطنان دشمنی. (هرچند دیگر زمان آن گذشته که آنها را "هموطن" خطاب نمود). چراکه در حملات شرم آور و ننگین خود که از سوی دولت هیتلر گرای قبلی عراق نیز پشتیبانی می شدند، شاهد آن بودیم که آنچنان شستشوی مغذی شده اند که به خود اجازه اسارت نیز نمی دادند و قبل از آن "نارنجک ها را به سوی صورت خود نشانه میرفنتد." که عاقبت نیز شکست ننگینی دامنگیرشان شد.

آری اینان همان عده ای هستند که در حملات ضد انسانی و اسلامی بارها خواسته اند تا "بیین خواهر و برادران شیعه و سنی" جدایی بیافکنند. که یک نمونه آن جاسازی بمب در حرم حضرت امام رضا (ع) بود. حال کاملا واضح است که کدامین دولت حامی آنان بوده و هست که با دولت و ملت ایران سر ناسازگاری و دشمنی دارد و سخن از حقوق بشر می زند.

مهم است که این نکته نیز یادآوری گردد که از طلاق ها و ازدواج های اجباری سرکار مریم است که نشان از نابخردی اعضای دسته یک آن گروهک منافق دارد و حتی لذت یک زندگی شیرین را نیز از آنان گرفته است که تمامی اینها نشان از کمبود ادراک عقلانیت اجتماعی، سیاسی آن دسته است. حال بماند که چه اعترافاتی که اعضای فراری از کمپ های آن گروهک داشته اند.
ننگ بر تمامی آنان.

رای منفی بیشتر به نشانه اختلاف نظر است و ثبت آن نشان از عدم جرات پاسخ دهی.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۰۴:۴۶

خطاب به گروهک منافقین شما سی سال است که علیه ملت ایران توطئه جنایت خیانت بمب گذاری وبسیاری از جنایتهای دیگه مرتکب شدید به کجا رسیدید جز اینکه هر روز منفورتر می شوید این ملت ومملکت جای شما خائنین نیست امیدواریم که همه ی شما در همان خاک غربت هلاک شوید وی یک وجب از این خاک پاک گور شما نگردد انشاالله

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۰۴:۲۶

بی خود نیست که جایگاه منافقین درک الاسفل است

فرشاد۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۰۲:۵۵

در هر کشور و هر نظام دیگری در دنیا بود این خائن ها رو که در زمان جنگ به دشمن پیوستند رو هر جور شده گیر می آوردن و اعدام میکردن. این حق ایران هست برای دفاع از امنیت خود به پایگاه لیبرتی حمله کنه و این خائنین رو به درک واصل کنه برای همیشه.

منصور۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۰۲:۰۴

من میخام به این منافقین وطن فروش بگم که اگر بر فرض محال نظام جمهوری اسلامی از بین برود خیالتان راحت باشد که مردم حداقل شما هارو هم نخواهند پذیرفت.
دوما می گنم خودی اگه گوشت آدمو بخوره استحونشو دور نمی اندازه ای بدبختا شما کجای کار هستین؟
سوما انقد احمق هستین که یه روزی تاریخ مصرف شما هم تموم میشه
چهارم حالا که اینطوری شد ما میخاییم بمب هم بسازیم به کسی ربطی داره؟
پنجما اگرم تا حالا کوتاه میومدیم دیگه کوتاه نمیاییم هر غلطی دلتون بخاد انجام بدین تا کور شود هر انکس که نتواند دید
سازمان ملل و شورای امنیت یه سیرک مسخره است.

نماینده افکار عمومی۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۰۱:۵۳

وای بر آن کاربرانی که جملات منفی در مورد منافقان را رد می کنند آخه وطن فروشی آخر خیانت و خباثته

ولی۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۱۷:۴۲

اقا جان آ نانی که منفی میدهند خود منافقین هستند که به رایانه دسترسی دارند منفی میدهند ناراحت نباش

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۰۱:۱۴

past tarin wa kasif tarin mojodat roe zamin monafegin hastand.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۲۳:۳۶

استكبار ، منافقين را پشت مرز ايران نگه داشته و نقشه سوريه را براي ما كشيدن تمام اين اطلاعات دروغ را سرويس هاي جاسوسي غرب به منافقين مي دهند و جنگ رواني راه مي اندازند بايد مواظب بود.
چرا منافقين از عراق اخراج نمي شوند؟؟؟ فكر كنيم كه اينها دنبال عمليات مرصاد ديگري باشند اينبار با پشتيباني مالي و تسليحاتي ، دشمن را دست كم نگيريم يادمان هست خون هايي كه روي دست منافقين است.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۲۲:۵۵

تو انگليس بعد از جنگ دوم جهاني فقط 1 مورد اعدام انجام شد اونهم اعدام گوينده انگليسي راديو المان بجرم خيانت به وطن...اينها همه خاين هستند و جرم وطن فروشي همه جاي دنيا اعدامه...مرگ بر اين مزدوراي وطن فروش حامي صدام

محمدامین۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۲۲:۵۵

خاک توسر بدبختشون کنند.این وطن فروشای جنایت کار میدونن که دیگه جایی ندارند وفقط بخاطرپول هرکاری میکنند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۲۲:۱۲

به گربه اين منافقين نيزنبايدرحم كردچون كثيف ترازاين هاكسي رادرتاريخ ايران نمي توان يافت ازكساني كه درزمان جنگ به هواپيماهاي دشمن براي بمباران هموطنان حود گراميدادندودر بازداشتگاههاي عراق مسئوليت شكنجه هموطنان خودراعهده داربودندودروطن خودضمن جاسوسي عليه هموطنان خودبنفع دشمن به ترورهموطنان مسلمان آنهم بطوركور مشغول بودندچه انتظاري ميتوان داشت خاك برسرمسئولان امريكا كه ازاين گروه حمايت ميكنند

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۲۰:۴۷

اینها نه گروهند نه گروهک ، بلکه یک فرقه اند مثل آن فرقه ای که در متروهای ژاپن گاز سمی پخش میکردند تا از مردم انتقام بگیرند ، این کثافتها که عموما" دچار اختلالات روانی هستند اینطوری میخواهند از نظام و مردم انتقام بگیرند

علیرضا۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۲۰:۱۶

این ها از خوارج هم بدترند
هیچ وقت یادم نمیره 12 سالم بود به همراه پدرم از میدان امام خمینی ( توپخانه سابق) پیاده به سمت بازار راه میرفتیم ابتدای خیابان ناصر خسرو که رسیدیم برای چند دقیقه چشمام هیچ جا رو نمیدید وقتی به هوش اومدم دیدم پدرم منو بغل کرده و صورتم را چسبانده به به سینه اش تا آن مناظر هولناک و دلخراش را نبینم ، در حدود دویست متری ما یک بمب توسط این نامرد ها منفجر شده بود همان بمب معروفی که ابتدای خیابان ناصر خسرو را به ویرانه ای تبدیل کرده بود ، وقتی یک لحظه سرمو چرخوندم و خیابان را دیدم همه جارا خون گرفته بود تکه های بدن مردم بی گناه همه جا افتاده بود ..............
هیچ جمله ای نمیتونم بگم که بشه توصیفشون کرد چون هر چی فحشه نشانگر شخصیت این حیواناته

افشین۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۲۰:۱۴

اینها فکر کردند با این خوش رقصی می توانند خود را در دل غربی ها جای کنند و امیدوارند که در تغییر حکومت ایران چیزی هم نصیب آنها بشود، غافل از اینکه مانند دستمالی هستند که غربی ها بعد از استفاده آنها را دور می اندازند. هر کس هرچه که لایقش است نصیبش می شود.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۲۰:۱۱

واقعا باید یک فکر اساسی برای این وطن فروشان نمود.

این قبیل ازخود باختگان وطن فروشی که عملا نقش جاسوسی را برای دشمنان بازی می نمایند بایستی مجازات گردند.

باید به خاطر بسپارند که خافظه تاریخی مردم در هیچ زمان اعمل ننگین آنان را فراموش نخواهد نمود.

حسن۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۹:۵۲

تلاش مذبوحانه اشون برای جلب توجه بیگانگان و خودنمایی در جامعه جهانی بهمراه وطن فروشی و خیانت به ملت ایران این قوم رو آواره و سرگردان کرد.

محسن۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۹:۴۹

خدا لعنتشون کنه این نامردای بی غیرت رو
کاش به جای کشتن چند تا بدبخت توی کمپ های عراق, اون رجوی های کثیف و سر دسته هاشون را نابود میکردند !!
کثافتا برای خودشون هم ایدئولوژی دارند, ننگ بر اون ایدئولوژی وطن فروشی !!

نادر۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۹:۴۷

این گروهک پست حتی لیاقت اینکه به مواضع اونها اشاره هم بشه ندارن ، لطفاً وقت عزیز مردم ایران و مخاطبان سایت رو برای این کرمهای لجن خوار نگیرید.

خاکزاد۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۹:۱۷

احمق ها تو اروپا یک کلاه دست میگیرند و دنبال مردم راه میافتند که یک یا دو سنت به آنها کمک کنند . خاک بر سرتان که به چه ذلتی افتاده اید.

رضا۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۹:۱۶

از اینها پست تر در دنیا وجود ندارد، با صدام که ضحاک زمان و دشمن مردم ایران و عراق و تمام آزادیخواهان دنیا بود همکاری کردند و در کشتن مردم ایران دست داشتند و حالا هم با کثیفترین و پلیدترین سازمانهای جاسوسی دنیا همکاری میکنند و خیانت اینها به وطن تمامی ندارد.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۸:۵۸

خاک عالم تو سر این وطن فروشها.تا دیروز بندگی صدام امروز هم نوکری غرب.

یونس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۸:۵۷

الحق لقب منافقین برازنده نام آنها است. دردنیا هیچ کس به اندازه این ها تن به ذلت وحقارت نداده است.در دنیا هر جای که جنایت وخیانت صورت گرفته منافقین خودشان را به جنایتکار چسباندن تا کاسه لیسی کنند. وبکمک آنها به وطنشان خیانت کنند.اینها در آن دنیا جایگاهشان درک اسفل جهنم است است

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۸:۵۷

اينها به هم گروهي هاي خودشون هم رحم نميكنن انتظار دارين به مردم ايران رحم كنن؟ عبارت "مسعود رجوي خائن" رو توي گوگل سرچ كنين تا ببينين اعضاي سابق مجاهدين خلق راجع به اين گروهك چي ميگن.

رضا۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۸:۵۷

گروهک اوباش منافقین جنگل. خدا شمارا لعنت کند. چه آدم های نازنین را در این مملکت ترور کردید. چه به سر این مملکت آوردید از اول انقلاب.

مجید۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۸:۵۱

شکر خوردند.

مهدی غلامپور۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۸:۳۹

بگذارید هرچه این سگهای رجوی میخواهند بگن.سگ راچه بزنی یانزنی واق واق میکندکاراین گروهک تروریستی همین است دروغ پردازی ولجن پراکنی کردن خداوند لعنتشان کند انشاالله.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۸:۳۷

کثیف ترین وپلیدترین اتسان های روی زمین منافقین هستندنوکران صدام ملعون وطن فروشان بی دین

پارسا۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۷:۵۲

وطن فروش تراز انهاافرادی هستندکه به شعارمرگ برمنافق منفی میده

محمد۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۷:۴۹

واقعیت اینه که غرب از ایران خوشش نمیاد و حتی با حرف یک گروهک تروریستی همه بهانه به دستش میاد. این همه تحریم مردم...آخه چرا؟ الان هم میخوان با این فشارهای جدید امتیاز بگیرن.

احمد۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۷:۰۶

نمیشه از این گروهک انتظار دیگه ای داشت ترور اول انقلاب ایستادن جلو رزمنده های مدافع خاک ایران انواع درگیریهای قومی تا شکنجه اسرای ایران تو عراق همراهی حزب بعث خیانت وطن فروشی جالبه ادما و کشورهایی که ازشون حمایت میکنند حاضر نیستند این اقلیت رو تو خاکشون بپذیرند و همه تلاششون میکنند تا این دو سه تا کمپ تو عراق رو حفظ کنند با این کارنامه خداوکیلی میشه توقع دیگه ای ازشون داشت خدا رو شکر که هیچ قدرتی نمیتونه کینه این بی هویتها رو از دل مردم نجیل ایران پاک کند

جلال باقری۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۶:۵۷

حالم از این خوکهای کثیف به هم میخوره من از ایرانی الاصل نبودن این اشغالا اطمینان کامل دارم.
میدونین از کجا مطمئنم چون ایرانی هر جور خلافی باشه ، وطن فروش نیست !!!!

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۶:۳۹

این گروهک وطن فروش با این خیانت های که می کنند بیشتر ماهیتشان برای مردم روشن می شه خاک برسرتان ای بدبخت ها........

مرتضوی۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۶:۳۶

وقتی خود فروشی بطور واضح واشکار حرفه اینهاست وطن فروشی که جای خود دارد

ایرانی۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۶:۳۳

در وطن فروشی ورذالت در دنیا اولند و ننگ خیانت(همکاری با صدام)بر روی پیشانی این گروهک تا ابد با هیچ آبی شسته نخواهد شد.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۶:۲۲

یکی از معاونین ستبق وزارت خارجه آمریکا که با این کثافت ها کار کرده اظهار نظر جالبی داره.می گه:من در دوره خدمتم با گروه های خارجی مختلفی کار کردم اما هیچ گروهی را کثیف تر و رذل تر از مخالفین ایرانی ندیدم

ali۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۶:۰۸

اخه من نمیدونم این خاک بر سرا که همش به فکر جیب خودشون دیگه چی میگن .شما منافقا بر ما مردوم ایران مردین کثافتای وطن فروش

محسن۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۵:۵۱

فارغ از هر جهت گیری سیاسی اینا واقعا خائنن

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۵:۵۰

سلام
آخه یکی نیست به اینا بگه...اگر واقعا راست می گید ...خب چرا این اطلاعات رو علنی کردید...برید به سازمان بین المللی هسته ای بگید...اونا بیان تحقیق کنن....
نکته دوم اینکه...اگر ایران همچین چیزی داشته باشه ( که من خیلی خوشحال میشم، داشته باشه)...خب ...تو که یک گروهک دست و پاجلفتی که نمی تونه یه نارنجک توی دستشویی خونه ات منفجر کنی(شرایط الان رو می گم.با گذشته کاری ندارم)...اومدی و به اطلاعات نهان یه کشور پی بردی؟
نکتهسوم....آخه ایران اگه بخواد تاسیسات هسته ای راه بندازه...میاد بغل پایتخت راه می ندازه که با یه اشتباه کوچیک ، کل پایتخت یعنی مرکز فرماندهی کشور بره روی هوا؟نه خداییش، این اطلاعات رو از کجا آوردین؟

شیری۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ۱۵:۴۱

روزی که جوانان وطن ، کفن پوشان این مرز و بوم به دشمن بعثی حمله می کرد شما گروهک تاریخ گذشته با عملیات های مرصاد و چهلچراغ بر برادران ایرانی خود تاختید آن موقع مرگ سیاسی شما رقم خورد و امروز برای اربابان خود دُم تکان میدهید شاید تکه استخوانی جلو شما بیندازید و شما بر دهان بگیرید و پارس کنید . دیگر بس است شما هیچ جایگاهی در ایران نخواهید داشت . دست از این همه ریاکاری بردارید .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.