آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
0بازدید

گفتگوی صالحی با البرادعی در خصوص مصر

 وزیر امورخارجه کشورمان در تماس تلفنی با معاون رئیس‌جمهور موقت مصر در مورد تحولات این کشور گفتگو و رایزنی کرد.

به گزارش تابناک علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان بامداد روز شنبه پس از بازگشت از ترکیه و در تداوم رایزنی‌ها در خصوص تحولات اخیر مصر  با مقامات سیاسی این کشور و منطقه، در گفتگوی تلفنی با محمد البرادعی معاون رئیس جمهور موقت مصر در امور بین الملل آخرین تحولات این کشور را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار داد.  

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه تعیین سرنوشت کشور مصر تنها با خواست مردم این کشور رقم می خورد، تصمیم و خواست مردم مصر برای آینده سیاسی این کشور را مورد احترام همگان دانست.   
 
صالحی همچنین شرکت همه گروههای سیاسی و نخبگان در چارچوب فرآیند سیاسی ملی برای پیشبرد اهداف مردم مصر بر پایه وحدت همه اقشار را خواستار شد.  

محمد البرادعی معاون رئیس جمهور موقت مصر در امور بین الملل نیز با تشکر از تماس تلفنی صالحی و با توجه به جایگاه مهم جمهوری اسلامی ایران خواهان بهترین روابط با کشورمان گردید و تداوم رایزنی‌های فیمابین در خصوص مسائل مهم منطقه را خواستار شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.