آخرین خبریمن: پاسخ شدید به جنایات عربستان در راه است
2بازدید

خانه‌های خالی با اخذ مالیات پرخواهند شد

عضو کمیسیون عمران مجلس، با اشاره به خروج دلالان از بازار مسکن با اجرای قانون اخذ مالیات از خانه‌های خالی، گفت: اخذ مالیات از خانه‌های خالی از سکنه هم عرضه مسکن را در کشور بویژه تهران افزایش خواهد داد و هم می‌تواند این بازار را از دست محتکرین و دلالان خارج کند.

محمدرضا رضایی کوچی، با اشاره به اینکه تهران با کمبود مسکن مواجه نیست، گفت: برخی افراد با خریداری و ساخت مسکن در تهران و خالی نگاه داشتن آن توانسته‌اند بازار مسکن را کنترل کرده و حتی بر روی قیمت اجاره بها نیز تاثیرگذار باشند.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، افزود: افرادی که به هر دلیلی از فروش و اجاره دادن ملک خود، خودداری می‌کنند و ترجیح داده آنرا خالی نگاه دارند باید مالیات آنرا نیز پرداخت کنند.

وی اخذ مالیات از خانه‌های خالی را باعث کنترل بازار مسکن دانست و تصریح کرد: اخذ مالیات از خانه‌های خالی از سکنه هم عرضه مسکن را در کشور بویژه تهران افزایش خواهد داد و هم می‌تواند این بازار را از دست محتکرین و دلالان خارج کند.

رضایی کوچی عنوان کرد: در حالی برخی خانه‌های تهران خالی از سکنه است که بسیاری از مردم برای اجاره یک ملک باید به بنگاه‌های مختلف املاک سر زده و باز دست خالی برگردند.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه عرضه و تقاضا در بازار مسکن با یکدیگر تناسبی ندارند، تاکید کرد: به طور حتم اخذ مالیات از املاک خالی در تهران، عرضه و تقاضای مسکن در این شهر را به حالت تعادل بازگردانده و قیمت‌ها نیز با کاهش محسوسی روبرو خواهند شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس، با اشاره به طرح مسکن مهر، خاطر نشان کرد: طرح مسکن مهر می‌توانست قیمت و بازار مسکن را کنترل کند، اما این پروژه به دلیل قرار گرفتن در حاشیه شهرها توفیقی نداشته است

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.