آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
5بازدید

دو برابر شدن قیمت شیرخشک آزاد در اراک

قیمت شیرخشک آزاد در اراک طی چند روز گذشته بیش از دو برابر شده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی مصطفی دلاور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت شیر خشک در استان با اعلام اینکه مشکل شیر خشک یارانه‌ای در استان نداریم، گفت: کمبود شیر خشک آزاد به دلیل کاهش تولید توسط شرکت تولید کننده است.

اظهار داشت: در بخش شیر خشک یارانه‌ای به غیر از مقطعی که با کمبود آن مواجه شدیم و با ورود محموله‌ای به استان مشکل حل شد، مشکلی در حال حاضر وجود ندارد.

وی در خصوص شیر خشک آزاد نیز گفت: این نوع شیر خشک به دلیل اینکه تنوع بسیاری دارد در داروخانه‌ها به صورت سهمیه‌ای توزیع می‌شود و این امر خود باعث برخی کمبودها در برخی برندها و نمونه‌های شیر خشک آزاد شده است که البته این کمبود کشوری است.

دلاور در خصوص احتکار برخی شرکت‌ها و داروخانه‌ها به جهت افزایش قیمت عنوان کرد: در صورت هر گونه شکایت‌ یا اعلام تخلف، نظارت لازم انجام خواهد شد و با خاطیان برخورد خواهد شد.

وی در خصوص شیر خشک شرکتی که در استان با کمبود چشمگیری مواجه شده است گفت: از اوایل سال، تولید نوع سوم این شیر خشک (‌نان 3) متوقف شد و بر اساس جلسه‌ای که در خصوص شیر خشک در وزاتخانه انجام شد برنامه بر این شد که تولید نوع دوم این شیر خشک (نان 2) نیز امسال متوقف شود و تنها یک نوع شیر خشک (نان) تولید شود که پاسخگوی نیازهای همه سنین باشد و شاید دلیل این کمبودها کاهش تولید این نوع شیر خشک باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.