حضور رويانيان در صداوسيما ارتباطي به 90 نداشت
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت:حضور رويانيان در صدا و سيما ارتباطي به 90 و فردوسي پور نداشت.
حسين قدوسي درباره اينکه گفته مي شود حضور محمد رويانيان در صدا و سيما با برنامه 90 و عادل فردوسي پور مرتبط بوده است عنوان کرد:چنين بحثي اصلا صحت ندارد.حضور رويانيان در صدا و سيما کوچکترين ارتباطي به برنامه 90 نداشت.
به گزارش اوج ، وي ادامه داد:مديرعامل پرسپوليس براي بحث شبکه ماهواره اي باشگاه به صدا و سيما رفت.در اين جلسه درباره مباحثي که پيرامون اين شبکه مطرح است بحث و تبادل نظر شد.
قدوسي افزود:شايد رويانيان راضي نباشد بگويم ولي در اين نشست اگر حرفي درباره فردوسي پور مطرح شده باشد در جهت حمايت بوده و نه تخريب.من دقايقي پيش با سردار در اين باره صحبت کردم و او همين مساله را بيان کرد.رويانيان در اين جلسه از فردوسي پور به عنوان فردي که فوتبال را به خوبي بررسي مي کند ياد کرد.اين نشست کمترين ارتباطي با اتفاقات اخير نداشت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.