رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۰

پیشنهاد رشوه 50 میلیاردی به ربیعی برای مدیریت شستا

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از پیشنهاد رشوه 50 میلیارد تومانی یک نفر به ربیعی برای کسب مدیریت شستا خبرداد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، کمال‌الدین پیرموذن در نشست علنی امروز (چهارشنبه 16 مرداد) در تذکر شفاهی تصریح کرد: به فرموده مولا علی (ع) کلوخ‌انداز را پاداش سنگ است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی افزود: همکاران اندکِ بسترساز اختلاس‌های بزرگ، ویژه‌خواری‌ها، دروغ‌پردازی‌ها، ماجراجویی‌ها، سوء استفاده‌کننده از مقدسات مردم، قهرکننده با حضرت آقا، دست‌بریده از قدرت‌ها و عاملان فتنه قم طوری عمل کردید و باعث شدید که همین دیروز یک نفر مرتبط با شما به دکتر ربیعی با کمال پررویی بگوید که 50 میلیارد تومان به تو می‌دهیم تا مدیریت شرکت شستا را به ما واگذاری کنی.

پیرموذن یادآور شد: در دفاع از دولت، شما را که ندای ملت را نگرفته‌اید و به دلسوزان نظام و چکیدگان انقلاب که مورد وثوق مردم هستند توهین می‌کنید، به ملت خواهم شناساند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.