آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

تغییر جنسیت متهم افشای اسناد محرمانه!

تغییر جنسیت متهم افشای اسناد محرمانه!
نظامی آمریکایی که روز چهارشنبه به دلیل انتشار هزاران سند محرمانه ارتش آمریکا، به ۳۵ سال زندان محکوم شد، اعلام کرده است که خواستار تغییر جنسیت است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر از روزنامه «الحیاة»، «برادلی منینگ» نظامی آمریکایی متهم به افشای تقریبا 700 هزار از اسناد و مدارک طبقه بندی شده آمریکا به پاسگاه ویکیلیکس، روز پنجشنبه، در بیانیه ای خواست تا از این پس از او با نام زنانه «چلسی» یاد شود؛ زیرا وی تصمیم دارد با دریافت هورمون، تغییر جنسیت بدهد.

منینگ در این بیانیه که از شبکه خبری «ان بی سی» آمریکا منتشر شد، گفت: «نام من چلسی منینگ است و من زن هستم. از همان دوران طفولیت دوست داشتم تغییر جنسیت بدهم. لذا من در سریعترین زمان ممکن تحت هورمان درمانی و عمل جراحی قرار خواهم گرفت و امیدوارم شما در این راه مرا یاری نمایید.»

منینگ این خبر را پس از اعلام حکم منتشر کرد تا بر روند دادرسی اش تاثیری نگذارد.

منینگ 25 ساله که در ارتش آمریکا خدمت می کرد،‌ متهم است که هزاران سند محرمانه ارتش آمریکا درباره جنگ های عراق و افغانستان را در اختیار سایت ویکی لیکس قرار داده بود.
منینگ ماه پیش با بیست اتهام از جمله جاسوسی روبرو شده است و دادستانی خواهان 60 سال زندان برای او شده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.