آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
1بازدید

کاخ سفید: کنگره با حمله موافقت می کند

تسنیم نوشت:

 مقامات ارشد دولت آمریکا عنوان کردند، کاخ سفید معتقد است کنگره حمله نظامی به سوریه را به دلیل خطر تسلیحات شیمیایی بر امنیت رژیم صهیونیستی، تأیید خواهد کرد.

به گزارش  «رویترز»، مقامات ارشد دولت آمریکا که خواستند، نامشان فاش نشود، روز شنبه، اعلام کردند، در کاخ سفید این اطمینان وجود دارد، که کنگره با اقدام نظامی علیه سوریه به دلیل خطر سلاح های شیمیایی بر امنیت اسرائیل و همپیمانان دیگر در منطقه، موافقت خواهد کرد.

این منابع افزودند:«رئیس جمهور اوباما، عصر جمعه، تصمیم به کسب موافقت کنگره گرفت؛ زیرا معتفد است، بحث و رای گیری، ملتی را که از این جنگ ها خسته شده اند، به خاطر این تصمیم (حمله نظامی) متحد خواهد کرد، هر چند قانون نیازمند این موافقت نیست و مشاوران وی نیز این اقدام را تأیید نمی کنند.»

طبق این گزارش، باراک اوباما، در سخنان شب گذشته اعلام کرد که تصمیم گرفته که آمریکا به اقدام نظامی علیه سوریه دست بزند.

اوباما تأکید کرد، آماده است که دستور حمله را به زودی صادر کند، اما این دستور را با موافقت کنگره صادر خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.