آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

مرور روزنامه‌های صبح دوازدهم شهریور ماه:

«شهرآورد» اصلاح‌طلبان و اصولگرايان!

امروز شورای چهارم، رسما کار خود را آغاز می‌کند و به این ترتیب، به زودی چهره شهردار جدید پایتخت هم مشخص می‌شود؛ ماجرایی که به شهرآوردی میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان تبدیل شده است.

«شهرآورد» اصلاح‌طلبان و اصولگرايانروزنامه‌های صبح سه‌شنبه نیمه شهریور ماه، بیشتر به بازتاب اتفاقات و رویدادهای سیاسی یکی دو روز گذشته ایران اختصاص دارد. تغییر در ریاست دانشگاه علامه طباطبائی، آغاز به کار شورای شهر چهارم و گمانه‌زنی‌های بیشتر در خصوص ریاست شورا و از آن مهم‌تر شهردار جدید تهران، آغاز به کار سخنگوی جدید وزارت امور خارجه و سخنان زاکانی در خصوص برنامه احمدی‌نژاد برای تغییر در ترکیب مجلس خبرگان، تنها بخشی از اخبار روزنامه‌های صبح امروز است.

به گزارش «تابناک»، محمود احمدی‌نژاد و یارانش که این روز‌ها دانشگاه ایرانیانشان پر سرو صدا و پر بحث شده، موضوع گزارش یک روزنامه شرق هستند که در آن از جلسات کنونی احمدی‌نژاد و وزرایش در ساختمان لادن خبر می‌دهد.

اما شهردار تهران موضوع پر بحث دیگری است که روزنامه‌های امروز به آن پرداختند. ابتکار در گزارش ««شهرآورد» اصلاح‌طلبان و اصولگرایان» می‌نویسد: «در حالی که امروز چهارمین دوره شوراهای شهر و روستا کار خود را در سراسر کشور آغاز می‌کنند، یکی از مسائلی که از هفته‌های گذشته این اتفاق را تحت تأثیر قرار داده مربوط به کلان شهر تهران بوده است؛ انتخاب شهردار.

از آنجایی که ترکیب دو جناح اصلی کشور در شورای تهران برای نخستین بار به گونه‌ای است که نمی‌توان اکثریت قاطعی برای آن متصور بود، به نظر می‌رسد که انتخاب شهردار پایتخت را به عرصه جدیدی برای رقابت میان دو جناح اصلی کشور

در هفته‌های گذشته پس از انتخابات، دو نام بیش از دیگران در کانون توجه دو جناح اصلاح‌طلب و اصولگرا بوده‌اند؛ یکی محسن هاشمی رفسنجانی، فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام  و دیگری محمد باقر قالیباف، که در شهرداری دوران موفقیت آمیزی را پشت سر گذرانده است.

جدای از اعضای اصولگرا و اصلاح‌طلب شورای شهر چهارم، بسیاری از چهره‌های سیاسی و رسانه‌های دوجناح نیز در روزهای گذشته، پیرامون این موضوع صف آرایی کردند؛ رقابتی که شاید بتوان آن را «شهرآورد سیاسیون اصلاح‌طلب و اصولگرا» دانست.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.