آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

وضعیت فوق العاده در مصر تمديد شد

دفتر ریاست جمهوری مصر امروز (پنجشنبه) از تمدید وضعیت فوق العاده در این کشور تا دو ماه دیگر خبر داد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، اعلام تمدید وضعیت فوق العاده در مصر درحالی صورت گرفت که نخست‌وزیر این کشور دیروز (چهارشنبه) از احتمال اجرایی شدن چنین تصمیمی خبرداده بود.

حازم ببلاوی، نخست وزیر مصر با بیان اینکه دولت کنونی دولتی انتقالی است، آن را دارای مسئولیت‌های خطیری دانست که تاثیرگذارترین نقش را بر پایه‌های اصلی دولت آتی خواهد داشت.

در عین حال نخست وزیر مصر از "حالت فوق‌العاده" به عنوان "بدترین حالت" در کشور یاد کرد و آن را امری گریزناپذیر خواند.

وی به ترور نافرجام محمد ابراهیم، وزیر کشور مصر و تاثیرات آن بر کشور اشاره و خاطرنشان کرد: این عملیات غافلگیرانه از پیش برنامه ریزی شده بود و گمان می‌رود گروه‌های خارجی در آن دست داشتند و این موضوع دغدغه بزرگ در جهت حفظ امنیت در ذهن دولت و مردم به وجود آورد که باعث شد رایزنی‌ها در شورای دفاع ملی برتمدید "حالت فوق‌العاده" متمرکز شود. مدت زمان اجرای وضعیت فوق‌العاده در نهایت سه ماه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.